NAJBOGATIJE ZVEZDE: Pogodite koja slavna ličnost je najviše zaradila tokom prošle godine!

zlato
Pixabay.com

Evo ko je prebrojao najviše "šuški" u proteklih dvanaest meseci!

 

Američki raper Didi zauzeo je prvo mesto na novoj Forbsovoj listi sto najbogatijih slavnih ljudi, ispred Bijonse i autorke Harija Potera, J. K. Rouling.

 
47-godišnji Diddy, pravim imenom Šon Kombs, na početku karijere poznat kao Paf Dedi, zaradio je između juna 2016. i juna 2017. oko 130 miliona dolara zahvaljujući poslednjoj turneji Bad Boy Family Reunion, objavio je u ponedeljak časopis Forbs.

Na drugom mestu je pevačica Bijonse sa 105 miliona dolara, uglavnom zarađenih na turneji krajem 2016. koja joj je donela oko 250 miliona dolara bruto. Ako se tome dodaju prihodi njenog supruga Džej Zija koji je na 55. mestu sa 42 miliona dolara, par koji očekuje rođenje blizanaca, izbija na vrh liste.

Na trećem je britanska književnica J. K. Rouling koja je svojom novom uspešnom pričom Hari Poter i prokleto dete i filmu “Fantastične zveri” zaradila 95 miliona.

Na ovoj lestvici, kao i svake godine, najviše je američkih javnih ličnosti i ona je veoma raznolika: od sportista kao što je igrač Real Madrida Kristijano Ronaldo (peto mesto, 93 miliona) i superzvezda NBA Lebron Džejms (deseto, 86 miliona) preko Kim Kardašijan (47. mesto, 45,5 miliona) do glumaca poput Toma Kruza.

Najmlađa na listi je Kajli Džener, devetnaestogodišnja sestra Kim Kardašijan, 59. na listi.

Najdugovečniji je Pol Mekartni koji je na 32. mestu s 54 miliona, aktivan i u svojoj 74. godini.

Nova na listi je rok grupa Guns N’Roses koja je zauzela 11. mesto sa zarađena 84 miliona.