Najbolja tehnika za OSLOBAĐANJE OD STRESA: Dženifer Aniston otkrila kako je pronašla APSOLUTNI MIR

Kako sam pronašla apsolutni mir nakon razvoda - tajna tehnika koja je pomogla glumicic Dženifer Aniston!

printscreen

U emisiji The Oprah, Dženifer Aniston objasnila je kako se nakon razvoda posvetila duhovnom razvoju i počela je redovno da vežba jogu sa prijateljicama.

– Završile smo i samo smo sedele i protezale se. Pogledala sam svoje prijateljice i rekla: Imam osećaj koji ne znam da li sam ikada ranije osetila. To je osećaj koji izaziva da ne želim da budem nigde drugo osim ovde i sada. Nalazim se na mestu u kojem se ne zadržavam u prošlosti, niti sam opsednute sa nečim u budućnosti. To je bio osećaj potpunog mira.

Kada je prolazila kroz težak period nakon razvoda, Dženifer su razni ljudi slali knjige samopomoći koji se takođe zasnivaju na lekovitoj svesti o sadašnjem trenutku. Ipak, glumica ističe da je najvažnije ovu sposobnost vežbati u praksi.

– Možete pročitati hiljadu knjiga, ali na kraju ćete otati samo frustrirani i pitati sebe: Kako ja to da ostvarim? Ja sam pročitala puno takvih knjiga, a onda sam počela da primenjujem sve što sam čitala. Sela sam da radim jogu i shvatila da je to  osećaj za kojim sam tragala.loading...