Najbolja žurka u gradu: Mikri Maus zatvara letnju sezonu KPTM-a

Mikri Maus
Promo

Nakon više nego interesantne letnje sezone u bašti kluba KPTM u kojoj su mnogi ove godine proveli neke od namagičnijih večeri, ali i dočekali savršena jutra, došlo je vreme, kao i svake jeseni, da se sjajna energija premesti u unutrašnji deo kluba.

 

Tom prilikom ovog petka 29. septembra KPTM i svečano zatvara letnju sezonu i to specijalnim LIVE OPEN AIR koncertom na kom će nastupiti jedan od najpopoularnijih andergraund rep umetnika sa ovih prostora, direktno sa beogradskog asfalta pravo do Dorćola, Mikri Maus iz grupe Prti Bee Gee!

Mikri Maus aka Ciggie Smalls deo je kultne i najkontroverznije hip-hop bande  koja je odavno postavila pravila i kodekse, kad je reč o izvornoj rep muzici koja i danas na savršen način oplemenjuje domaću scenu.

Ovaj član Prti Bee Gee-a izdao je i svoj prvi samostalni album 2015 “Mikrijev Zabavnik”, koji je pobrao sjajne reakcije kritike i publike. Tokom predstojećeg koncerta Mikri će izvesti neke od najpopularnijih numera i uz podršku DJ Mrkija još jednom zagrejati publiku KPTM bašte.

Koncert počinje u 23h, a posetioci se mole da dođu malo ranije kako bi na vreme obezbedili svoj ulaz u klub.

Više o ovom događaju možete pročitati na Facebook event-u.loading...