NAJBOLJA ŽURKA U SRBIJI: Vaterpolisti Srbije na Lovefestu slave zlato sa Evropskog prvenstva

Posle više nego uspešne sezone i odbrane titule prvaka Evrope, za srpske vaterpoliste nebo je granica, a Heineken Lovefest mesto na kome će proslaviti zaslušen uspeh.

Dnevno.rs

Među zlatnim reprezentativcima ima velikih fanova elektronske muzike, pa se tako prema njihovim rečima posebno raduju nastupima Svena Vota, Džejmija Džounsa i Seta Trokslera, a ima i onih koji pravo iz festivalske VIP lože planiraju da se provedu na “Ultra Energy” bini i novom “Smirnoff Blow Stage-u”.

– Već nekoliko godina unazad posećujem Lovefest, a ovog leta mi je posebno zadovoljstvo da sa saigračima proslavim uspeh u festivalskoj atmosferi. Posebno se radujem petku i Cocoon ekipi koja dolazi na Fire Stage – rekao je Stefan Mitrović.

Još 3 dana do velikog spektakla

Do početka dvanaestog Heineken Lovefesta ostalo je još samo tri dana, a u Vrnjačku Banju po prvi put stižu legende elektro scene među kojima su, osim miljenika vaterpolista, i Nikol Mudaber, Marcel Detman, Derik Mej, Len Faki i Stefan Bodzin koji će na festivalu ljubavi proslaviti i svoj rođendan.

Četvorodnevni kompleti RASPRODATI

Svi četvorodnevni kompleti za festival ljubavi su rasprodati, a trenutno se u svim poslovnicama Eventima i Gigs Tix-a mogu kupiti ulaznice za tri i jedan festivalski dan.