Među zlatnim reprezentativcima ima velikih fanova elektronske muzike, pa se tako prema njihovim rečima posebno raduju nastupima Svena Vota, Džejmija Džounsa i Seta Trokslera, a ima i onih koji pravo iz festivalske VIP lože planiraju da se provedu na “Ultra Energy” bini i novom “Smirnoff Blow Stage-u”.

– Već nekoliko godina unazad posećujem Lovefest, a ovog leta mi je posebno zadovoljstvo da sa saigračima proslavim uspeh u festivalskoj atmosferi. Posebno se radujem petku i Cocoon ekipi koja dolazi na Fire Stage – rekao je Stefan Mitrović.

Još 3 dana do velikog spektakla

Do početka dvanaestog Heineken Lovefesta ostalo je još samo tri dana, a u Vrnjačku Banju po prvi put stižu legende elektro scene među kojima su, osim miljenika vaterpolista, i Nikol Mudaber, Marcel Detman, Derik Mej, Len Faki i Stefan Bodzin koji će na festivalu ljubavi proslaviti i svoj rođendan.

Četvorodnevni kompleti RASPRODATI

Svi četvorodnevni kompleti za festival ljubavi su rasprodati, a trenutno se u svim poslovnicama Eventima i Gigs Tix-a mogu kupiti ulaznice za tri i jedan festivalski dan.