Najbolje da prespavate septembar! Tri horoskopska znaka kojima će JESEN BITI NAJGORI DEO OVE GODINE

Kako nam se kraj godine polako ali sigurno bliži, vrlo je verovatno da želite da znate šta vam zvezde predviđaju u samoj završnici 2018. godine.

Pixabay.com

Osobama rođenim u ovim znakovima radoznalost neće doneti ništa dobro jer ih čeka teška jesen na svim poljima!

Ovan

Vreme je da slavi, koju su Ovnovi imali od početka godine, jer je 2018. počela u njihovoj vladajućoj planeti Marsu, dođe kraj. Tokom naredna četiri meseca, Ovnovi će imati poteškoća da se fokusiraju i manjka energije. Previše ste se istrošili u prethodnim mesecima, i sada ćete morati da radite “prekovremeno” kako biste održali ono što ste gradili do sada.

VELIKI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Novi mesec donosi NOVU ENERGIJU, a pripadnici jednog znaka BLISTAĆE KAO NIKADA

Škorpija

Merkur će početkom novembra po treći put biti u retrogradnoj fazi ove godine, što će pogoditi sve vodene znakove, a naročito Škorpije. Moraćete da usporite, i da o svemu razmislite više puta pre nego što krenete u akciju. Najveći uticaj retrogradni Merkur imaće na vaš socijalni život i obrazovanje, kako se približava kraj godine.

Ribe

Ova godina do sada je bila puna iskušenja za osobe rođene u znaku Ribe, i tako će biti i do kraja godine. Bilo da su u pitanju porodični, poslovni ili emotivni odnosi, poslednja četiri meseca ove godine doneće Ribama će doneti brojne prepreke. Bilo bi dobro da preispitate svoje želje i da se potrudite da sve loše ostavite u ovoj godini, kako bi vam naredna bila bolja.loading...