NAJBOLJI KUVARI ZODIJAKA: Pet horoskopskih znakova koji se fantastično snalaze u kuhinji

Mnogi će reći talenat i praksa, ali na kuvarsko umeće može uticati i vaš horoskopski znak.

Kuvanje
Pixabay.com

Bik

Bikovi su izvrsni kuvari jer se prilikom kuvanja služe svim čulima. Ukus im je veoma bitan i neće poslužiti hranu s kojom nisu zadovoljni. Ništa ih ne može toliko oneraspoložiti kao loš ukus i jako im je važno da uživaju u hrani koju kuvaju i jedu.

Rak

Rakovi najviše vole da kuvaju za svoju porodicu i prijatelje u opuštenoj atmosferi. Iako nisu skloni učenju kulinarskih tehnika i trikova, jako su dobri u prženju i pečenju. Ne vole da puno eksperimentišu s hranom, ali ono što su naučili da skuvaju gotovo je uvek ukusno.

Vaga

Vage su jako dobri kuvari jer, za razliku od Rakova, obožavaju da eksperimentišu s hranom i isprobavaju nove ukuse i kulinarske metode. Zbog urođene težnje za ravnotežom, znaju kako da začine hranu u najboljom mogućoj meri.

Iako se u početku drže tuđih recepata, s vremenom postanu veštiji u smišljanju svojih. Vage uče iz svojih grešaka i neće prestati da pokušavaju da usavrše jelo koje im je prethodno ispalo loše, čak i ako im za to treba deset puta.

Jarac

Jarčevi obožavaju da kuvaju jer ih ta aktivnost smiruje. Uživaju i u najmanjim stvarima, kao što su seckanje luka ili pranje povrća.

Ne boje se zahtevnih recepata, a jednom kad im neko zahtevno jelo ispadne ukusno, oni će ga napraviti još barem nekoliko puta. Imaju veliku listu omiljenih jela i stalno na listu dodaju nova. Preferiraju zdravu ishranu i zbog toga kuvaju u manjim količinama.

Blizanci

Blizancima je ukus hrane, baš kao i Bikovima, veoma bitan i žele da imaju kontrolu nad onim što se kuva. Takođe, preferiraju zdravu ishranu jer su zdrave namirnice ukusne i hranjive.

Vole da eksperimentišu sa začinima koji dolaze iz različitih delova sveta i jako dobro određuju koji će začin savršeno upotpuniti drugi i doprineti slasnom ukusu. Obožavaju hranu iz drugih kultura i obično započinju nove kulinarske trendove.