NAJBOLJI PRIJATELJI: Kada se OVI horskopski znakovi sastanu – više se NIKADA NE RASTAJU

A ko su vaši najbolji prijatelji?

prijatelji
Pixabay.com

Svima nama je u životu potreban prijatelj s kojim možemo da podelimo srećne i tužne trenutke, onog nekog ko je uvek tu za nas i ko nas razume u svakoj situaciji.

Evo ko su idealni najbolji prijatelji za svaki horoskopski znak:

Ovan – Glasnom i aktivnom Ovnu treba njegova suprotnost u najboljem prijatelju, a to je Vaga. Oba znaka mogu puno da nauče jedan od drugog.

Bik – Bikovi se lako pogube i zato im je potreban neko ko će moći da ih vrati u stvarnost. Za to su idealne Device, čiju iskrenost i praktičnost Bikovi jako cene.

Blizanci – Blizancima su upravo Blizanci najbolji par, ali vole da se druže i s Vodolijama. Njihov najbolji prijatelj mora da bude u stanju da ih prati na svim nivoima.

Rak – Rakovi vole da se dobre zabave, a to je nešto što će dobiti u prijateljstvu sa Škorpijom. Njima zabave čak služe da se povežu na dubokom i značajnom nivou.

Lav – Lavove najbolje razumeju oni rođeni u znaku avanturističkog i strastvenog Strelca. Njihova veza dolazi iz toga što se tako dobro razumeju, a i zato jer cene mišljenja i stavove onog drugog.

Devica – Škorpija je najbolji izbor za Device. Zajedno vole da otkrivaju svet i uživaće u dugim razgovorima o istinama koje su zajedno shvatili.

prijatelji
pixabay.com

Vaga – Vage vole prijatelje uz koje se mogu opustiti i biti ono što jesu. Uz to, potrebno im je i divljenje svojih prijatelja i družiće se sa svima koji im govore kako su divni, a to najbolje radi Bik.

Škorpija – Obično su najsrećniji s najboljim prijateljem Ribom. Žude za dubokim i trajnim prijateljstvima i žele svoje prijatelje da poznaju bolje od ikog drugog. Prijatelje doživljavaju jako ozbiljno.

Strelac – Ovan je savršen najbolji prijatelj za Strelca. Zajedno će se puno smejati i inspirisati jedno drugo. Ako se međusobno poštuju i ne svađaju oko toga ko je bolji, mogu jako dugo da traju.

Jarac – Oni moraju da pronađu nekoga ko je pun razumevanja i ko ih može naučiti da se otvore. Devica je najbliža Jarcu po shvatanju sveta.

Vodolija – Oni se najbolje slažu s Lavom. Osetljivi su na slične stvari i osećajni, a i jedno drugom će uvek spremno ponuditi rame za plakanje.

Ribe – Ribe se najbolje slažu s Vodolijama jer su oboje slobodnog duha, a i niko ne može tako duboko da razumete Ribe kao Vodolija, piše Times of India.