NAJČEŠĆE GREŠKE U VEZI: Dame, ako ovo radite, oteraćete SVAKOG MUŠKARCA

Ljubav
Ljubav

I ne, nema nikakve veze sa seksom!

 

Ovo nije recept kako da ga jednom zauvek učiniš svojim, ali bez ovih stvari retko koji muškarac može stvarno da se zaljubi….

# Prostor

Muškarcima treba prostor za disanje, pogotovo kada su u vezi. Cene slobodu više od svega, a ako se u vezi osećaju kao da ih gušiš, vrlo brzo će početi da traže izlaz.

# Nežnost

Vrlo jednostavno i logično, zar ne? Osim što od tebe žele nežnost, žele da vide i da se ti ne bojiš da je daš. Mnoge se žene boje da pokažu nežnost jer misle da ih to čini slabima, a upravo je to slabost na koju muškarci na kraju padnu.

# Poštovanje

Iako možda neće to priznati, muškarcima je i te kako važno da ih žena s kojom su u vezi poštuje. Njegov posao, životni stil i prijatelji su mu jako važni, a ako zna da uživa tvoje poštovanje, osećaće se sigurno s tobom.

# Razumevanje

Mnogi se muškarci tokom života susreću sa ženama koje nemaju razumevanja za njihove potrebe – bilo društvene, poslovne ili seksualne. Ako muškarac oseti da uz sebe ima ženu koja ga razume, neće je uzimati zdravo za gotovo.

# Dodatna vrednost

Ako muškarac oseti da mu tvoja prisutnost oplemenjuje i obogaćuje život, nema šanse da će te pustiti daleko od sebe. Iako ponekad deluju kao samotnjaci koji su samodovoljni, većini muškaraca ipak puno znači žena s kojom na kraju dana mogu da podele svoj život.