NAJDUGOVEČNIJI PAR U BRITANIJI: Bukvalno nećete verovati KOLIKO DUGO SU U BRAKU (FOTO)

Ron i Džijsi Bond iz Velike Britanije proslavili su 81. godišnjicu braka i tako postali najdugovječniji bračni par u ovoj zemlji.

Ljubav Penzioneri
Pixabay.com

Ron ima 102 godine, a njegova supruga Džojsi 100. Trenutno žive u naselju za penzionere u gradu Milton Kejns. Venčali su se davne 1941. godine u Bakingemširu. Priznali su da su njihovi prijatelji sumnjali u njihovu ljubav, ali je očigledno da su im dokazali suprotno.

Imaju dvoje dece: sina Billa i kćerku Eilen. Na pitanje o tome u čemu leži tajna njihove dugotrajne ljubavne veze odgovorili su da je najvažnije uspostaviti kompromis i brinuti jedno o drugom.

Godišnjicu su proslavili uživajući u čajanci i torti, a naročito su se obradovali kada im je čestitku uputio Ken Brus, slavni voditelj na BBC Radiju 2.

– Niko nije glavni u našem braku. Oboje smo ravnopravni. Bila je to ljubav na prvi pogled. Imala sam 19 godina kada smo se venčali – navodi Džojsi.

– Život i te kako zna biti težak, ali sve probleme rešavamo zajedno – rekao je Ron.

Kraljica Elizabeta im je prošle godine poslala čestitku: “Obradovala sam se kada sam saznala za vašu osamdesetu godišnjicu. Nadam se da ćete uživati u ovom divnom danu.”