NAJDVOLIČNIJI ZNAKOVI ZODIJAKA: Zagovaraju jednu stvar dok sami rade SUPROTNO

Nekim znakovima horoskopa urođeno je da žive u skladu sa svojim principima, ali postoje četiri znaka koji imaju dvostruke aršine i često zagovaraju jednu stvar dok sami rade upravo suprotno.

Horoskop
Dnevno.rs/Kolaž

Blizanci

Oni su preambiciozni da bi dopustili moralu i njihovim životnim vrednostima da im stanu na put do uspeha. Nemaju nikakvih problema s gaženjem svojih ideala kako bi što lakše i brže došli do cilja.

Dvolični su, lažljivi i pasivno-agresivni. Osim toga, bez problema će nekome “zabiti nož u leđa” i izneveriti poverenje.

Škorpija

On ne veruju u davanje druge šanse drugima i ne mogu da oproste i zaborave.

Kada neko izneveri njihovo poverenje, oni mu zatvaraju sva vrata. Ali kada oni nekoga izdaju, očekuju da im se oprosti i shvati njihova strana priče.

Strelac

Njih često nazivaju dvoličnima jer su suviše dragi i preobzirni da bi nekome svesno slomili srce. Osim toga, retko drže do svojih principa i lako ih ignorišu kada im to odgovara.

Vodolija

Oni za svakoga imaju osmeh i prave se da brinu o svačijim osećajima, ali duboko u sebi zapravo osuđuju i procenjuju sve koje poznaju.

Trude se da ostave utisak da su opušteni, dragi i da sve prihvataju upravo takve kakvi jesu, ali to je samo fasada kojom kriju svoju osuđujuću i kritičku narav, piše Pinkvill.