Za sedam godina, na više od 400 lokacija, sa 250 glumaca i više hiljada vojnika i statista snimljeno je 50 epizoda jedne od najgledanijih serija na našem programu.

Prvu epizodu 2012. godine gledalo je 2,22 miliona gledalaca, što označava seriju najgledanijom u Srbiji i u Evropi, piše Vikipedija.

Nadomak Beograda zabeleženi su poslednji kadrovi ove sezone uz trubače i u suzama.

Glavna stvar koja karakteriše ovu seriju je verovatno emocija. Što je nešto što publika prepoznaje i što voli već godinama. Nadam se da će im ova četvrta sezona ponuditi nešto što će voleti i što će pamtiti – smatra reditelj Dejan Zečević.

Prikazali smo vojsku, prikazali smo Srbiju, patriotizam i sve što nam je u startu bilo planirano, a to je da pokažemo seriju čisto, da pokažemo seriju mladoj publici, da pokažemo sve lepote ali i teškoće vojničkog poziva – ističe potpukovnik-konsultant Željko Novović.

Kroz ovu modernu bajku jedinstvenog šarma od prve epizode vodila nas je i Olga Odanović sa Milijardom, likom koji tumači.

Ta njena prostodušnost koja je negde na ivici dokumentarnosti, ja mislim da su ljudi zato zavoleli Milijardu – kaže glumica Olga Odanović.

Novih 12 epizoda serije Vojna akademija gledaćete krajem godine.

Prilog pripremila Dragana Rakočević:loading...