Najgore turističke destinacije za parove: Na ovim mestima ćete se sigurno posvađati

Zajedničko proživljavanje prelepih trenutaka i sticanja zajedničkih uspomena na putovanju sa voljenom osobom je ono što vam definitivno učvršćuje vezu. Međutim, turistički koncept nekih zemalja i nije baš skrojen za parove. Evo top 10 turističkih lokacija koje treba izbegavati ako niste samac!

10. Dablin
Pored bezbroj pabova koji postoje u ovom gradu nešto vas jednostavno tera da budete non-stop u potrazi za avanturom sa osobom koju ste upravo upoznali. Posebno zanimljiva lokacija za devojke koje se lože na irski akcenat!

 

9. San Francisko
U ovom gradu ima svega i za svačiji ukus. Na vama ostaje da odlučite koji vid provoda želite. Preporuka je da ga posetite dok ste singl, za svaki slučaj!

 

8. Johanezburg
Sve ono što vam je potrebno za dobar provod možete naći u Johanezburgu. Ali ima jedna sitnica koja može da vam pokvari zabavu, a to su polne bolesti. Obavezno koristite zaštitu!

 

7. Štokholm
Prelepe plavuše ili plavušani će vam otopiti srca i udaljiti vas od voljene osobe. Bolje krenite sami na put!

 

6. Belezi
Ispijanje ogromnih količina koktela iz velikih voćki i celodnevan boravak na plaži, nešto loše (po vašu vezu) mora da se desi…

 

5. Njujork
Postoji razlog zbog kojeg se kaže da Njujork nikada ne spava. Bolje ne proveravajte ovu tvrdnju u paru!

 

4. Fidži
Postoje dva razloga zbog kojih bi posetili ovo mesto. Prvi je ako želite malo samoće na brodu na pučini, a drugi je da želite društvo sa nepoznatom osobom na tom istom brodu. Oba razloga isključuju partnera!

 

3. Amsterdam
Skupa verzija Bankoka. Idealna za ljubitelje nezakonitih supstanci.

 

2. Rio De Ženeiro
Čak i da sami sedite na plaži ne radeći ništa pogrešno oči će vam ispasti od bestidnog buljenja da ćete imati osećaj da varate nekoga koga ste ostavili kuće. Zamislite sebe kako šarate pogledom po plaži dok je voljena osoba pored vas.

 

1. Bankok
Sve što možete da poželite ovde je na prodaju. Plus je jeftino. Mesto je idealno za ostvarenje svih vaših fantazija i to po ceni jedne pljeskavice koju biste platili kući.
Preporuka je da na ovim lokacijama ne tragate za ozbiljnom vezom, bolje sačekajte da se vratite kući!