NAJJAČI MATORAC U HOLIVUDU: Ima 72 godine a evo kako održava svoje snažno telo

Evo kako čovek od 72. godine trenira za peti deo RAMBA...

Silvester Stalone
Wikipedia

Silvester Stalone je zaista pravi holivudski fenomen, jer u svojoj osmoj deceniji, još uvek naporno trenira i snima nove filmove. Iako za tim nema potrebe,jer ovaj čovek poseduje milione, on ne želi da se odrekne svoje najveće ljubavi koja se zove film. Iako mnoge njegove kolege odavno odmaraju u svojim vilama i troše milione koje su zaradili, Slaj vredno i marljivo radi i definitivno je najjači matorac u Holivudu.

Posle snimanja filma Creed 2, Slaj je odlučio i da Džona Ramba vrati u život, tako da je u toku snimanja za film Rambo 5. Iako su detalji ovog filma nepoznati, jasno je da će Stalone imati glavnu ulogu, jer je na svojim društvenim mrežama podelio kako se priprema za film.

Silvester je vrlo aktivan na društvenim mrežama i redovno kači video klipove svojih trening rutina, planova ishrane i pokušava da motiviše ljude da se bave sportom i da treniraju svoje telo, jer po njemu, to je jedini način da čovek duže živi. Kada pogledate šta sve Stalone radi u teretani, rekli biste da on ima 60, a ne 72. godine.

Pored klasčnih vežbi koje uključuju rad sa tegovima i kardio, Silvester obožava vežbe snage i svakodnevno posvećuje vreme boks treningu. On kaže da mu je ovaj način treniranja najviše prijao tokom godina i da je na snimanju Roki serijala shvatio da bokseri imaju najbolje treninge na svetu, pa ih se on i danas pridržava.

Njegovi fanovi su ostali u šoku kada su videli da čovek od 72. godine radi vrlo zahtevne vežbe i zato smo mi odlučili da to podelimo sa vama.