NAJLAKŠI NAČIN DA PREVARITE LOPOVE: Ovo su idealna mesta za skrivanje novca

Mnogim ljudima i dalje kućna "slamarica"deluje kao bolja opcija od čuvanja novca u banci, ali se plaše da bi u slučaju provale mogli da ostanu bez svoje ušteđevine.

Novac evro
sxc.hu

Kako do toga ne bi došlo, novca svakako ne treba čuvati na očiglednim mestima poput fioka, ormara ili još gore, zasebnih novčanika u plakaru ili upadljivih kasica.

Predstavljamo vam 6 fenomenalnih mesta na kojima možete da sakrijete novac u kući – ovde ga niko nikad ne bi tražio!

1. Akvarijum sa ribicama

Savijte novčanice i spakujte u malu staklenu teglu, dobro zatvorite i sakrijte u nasukani brod ili drugi ukras koji imate u akvarijumu. Ako može da stane, možete je sakriti i kod filtera za vodu.

2. Baterijska lampa

Uklonite baterije i na njihovo mesto smestite novac. Još bolje – oblepite lampu selotejpom, kako bi izgledalo kao da je lampa rasklimana na tom telu, pa ste je lepljivom trakom pričvrstili.

3. Dečja igračka

Ako imate decu i puno igračaka, ovo je sjajan izbor. Ako ne -sumnjiva igračka privući će pažnju lopova i biće pregledana. Najbolji izbor su muzičke plišane igračke – ako lopov bude ispipavao igračku, uključiće se zvuk i momentalno ga uplašiti, a neće uspeti da čuje šuštanje novčanica.

4. Kućica za psa

Retko koji pljačkaš bi se setio da podigne kućicu za psa i pogleda da li tu možda ima novca! Samo se potrudite da novac bude lepo zapakovan i zaštićen, i zatrpan zemljom.

5. Stare patike

Teško da će iko da zaviri u par raspadnutih, prljavih patika, naročito ako imate mnogo pari obuće.

6. Klupko sa vunom i koncima

Savijenu novčanicu lako možete da uglavite u klupko vune, a tu će ga retko ko tražiti. Mesto učinite što manje sumnjivim – dodajte i konce, makaze, pleteće igle…