Najlepše i najzgodnije poznate dame sinoć su imale najlepše frizure: Revija Peđe Božića (FOTO)

U okviru otvaranja Kafane Sumnjivog Morala organizovana je revija frizura mladog frizera Predraga Peđe Božića, a njegova umetnička dela na glavi su prošetale i poznate dame sa domaće scene. Umetnička dela pravljena od kose poznatih dama ostavile su bez daha pristune!

Kafana je, činilo se na trenutak, bila premala da primi sve one koji su želeli da se dobro provedu i uživaju u svojevrsnom performansu.

Ipak, ušli su svi oni koji su želeli, a veliki broj zvanica dokazuje koliki uticaj mladi beogradski frizer ima u prestonici, ali i celoj Srbiji.

Avangardne frizure ponele su: Sunčica Travica, pevačice Ivana Selakov, Danijela Vranić, Biljana Sečivanovic, Elena Ristevska i Katarina Bogićević iz šou-a “Tvoje lice zvuči poznato”, Nina Đumić, Katarina Grujić, Jovana Milić, Tamara Milutinović, i body-fitness prvakinja Ljuba Pantović.

– Reviju sam, kao i svaku predhodnu, pripremao studiozno i dugo. Trebalo je inspiracije, vremena, novca… jer ja svakog puta sebi postavljam nove ciljeve i trudim se da iznova pomeram granice –  rekao je Peđa.

Pored fantastične revije, i prijatne atmosfere, bila su brojna iznenađenja, druženje sa poznatima i mnogo zabave, a ko je propustio priliku da uživa u svemu tome i najnovijim trendovima iz sveta frizura, može da se uveri u delić atmosfere zahvaljujući našim fotografijama.

Među gostima su bili kreator Vesna Radusinović, Milomir marić, Bata Spasojevic, Tijana Stojic i mnogi drugi. Uz odličnu atmosferu, hranu i piće, žurka je potrajala do ranih jutarnjih sati.