NAJNOVIJI TREND SEZONE: Dame ga već obožavaju, a za sve su inspiracija bile LANA DEL REJ I MADONA (FOTO+VIDEO)

Plavi denim i bela majica… Prvi uspesi Lane Del Rej povezani su sa ovom odevnom kombinacijom, zapravo, plavim džinsom. To je priča o ljubavi… Počinje kada žena pronađe model koji u potpunosti odgovara njenoj silueti, naglašava njenu ženstvenost, udoban je i, jednom rečju, perfektan.

Fashion company

Džins je oduvek u centru pažnje Liu Jo Blue Denim kolekcija. Za sezonu jesen-zima 2018. brend pronalazi inspiraciju u modi 80-ih. Kolekcija za dame prožeta je gliterom, šljokicama i izbledelim detaljima.

“Obuci se da impresioniraš”, poruka je Liu Jo brenda!

Fashion company

Kolekcija je upotpunjena farmerkama sa visokim strukom pod nazivom “New Mom”, nalik onim koje su se nosile 80-ih. Kultni odevni predmet tog doba danas je “must have”. Šljašteći detalji su neizostavni – cirkoni, šljokice, kristalne cvetne perlice krase svaki model. Baš kao što je Madonna nosila u filmu “Očajnički tražeći Suzan”.

Model “Ghetty” sa šljokičavim linijama na bočnim stranama simbol je ovog trenda. Popularan je i “Split” model sa čipkom i šlicevima, a idealno se kombinuje sa animal printovima ili veštačkom kožom. “Microflair” džins sadrži aplikacije na poleđini, dok je model “Fabulous” prepoznatljiv po iscepanim kolenima i pletenim detaljima.

Jakne takođe prate ovaj trend. Ukrašene su čipkom, nitnama i perjem. Eko koža i bouclé koriste se kao postava jakne, a dugmad je u obliku dragulja.

I, na kraju, “Amazing Fit” model je, u stvari, unapređeni legendarni Bottom Up džins dizajniran 2008. Sledeće zime Liu Jo nastavlja evoluciju korišćenjem svetlijeg denima u plavim i sivim tonovima. “Divine” i “Monroe” džins sadržaće na kolenima cvetne aplikacije napravljene od crnih cirkona ili šljokica.loading...