NAJPAMETNIJI I PRVI U SVEMU: Da li ste među ovim horoskopskim znakovima?

Tri znaka koja imaju najviše samopouzdanja, ali to nije uvek dobro!

pixabay.com

Svako ima veću ili manju dozu samopouzdanja, ali neke osobe su više sigurne u sebe nego druge.

Ovan

Ovan je uvek siguran u sebe. Njemu je bitno da ostavlja utisak osobe koja sve može. Nikad ne pokazuje slabost, samo ima višak energije i ne dozvoljava da mu neko pokvari raspoloženje i kaže mu da nije savršen i najbolji u svemu. Njemu nekad nije bitno da ima puno samopouzdanja, da je najbolji, nego da je prvi u nečemu i onda ne mora više da se dokazuje.

Lav

On voli da ‘sija’. Uvek misli da se svet okreće oko njega, ali niko mu to ne zamera. On sve radi najbolje, niko ne može da se meri sa njim po tom stavu. Ukoliko niste spremni da vam Lav kaže da je bolji od vas i da sve može sam, onda ne bi trebalo da budete u njihovoj blizini.

On voli da da uvek bude bolji od drugih u svemu, pa i kad to tako ne izgleda. Za razliku od Ovna i Strelca on voli da priča stalno o svojim postignućima i tu mu nema ravnog.

Strelac

Strelac hoće da odradi previše obaveza odjednom. Svašta obeća, jer veruj u sebe i ne misli da može neko da ga zameni. Uvek veruje da sve može što zamisli i samopouzdanje mu je na visokom nivou. Niko ne može da ubedi Strelca da ne može nešto bolje od njega, da je bolji od njega i da možda može da mu parira. Ne pokušavajte jer je njegov ego veliki, ali je uvek dobronameran i ne priča toliko o sebi, kao Ovan i Lav.