Ukoliko ste rođeni u nekom od ova tri horoskopska znaka, vas odlikuje neverovatna inteligencija!

 

Blizanci

Od malih nogu, Blizanci vole da ispituju i istražuju svet, jer su po prirodi vrlo znatiželjni i zanimaju ih razna životna područja, iako im je umetnost jedno od dražih. Iz njihove inteligencije proizlazi njihova domišljatost, ali i duhovitost pa će se pripadnici ovog znaka često i okružiti ljudima s kojima mogu da vode pametne i konstruktivne razgovore. To će važiti i za njihove partnere, s kojima žele da mogu da pričaju o svemu, jer ih prazne priče ne ispunjavaju.

Strelac

Pripadnici ovog horoskopskog znaka ljudima često deluju prilično neozbiljno, ali oni su pronicljivi, znatiželjni i veoma dobro znaju da procene situaciju. Tako će Strelac odmah proceniti kakav je ko u društvu, ali će lako zadobiti simpatije ostalih. Među Strelcima ima dosta naučnika, a matematika i ostale prirodne nauke su im jača strana.

Škorpija

Horoskopski znak za koji se često kaže da je prilično “zeznut”, kada je u pitanju njegova ličnost, zapravo je i vrlo promišljen i intuitivan. Škorpije teže tome da uvek i u svemu osete dubinu i da dođu do pravog smisla, a gotovo da nema stvari u koju njihovo šesto čulo ne bi moglo prodreti.