NAJPOZNATIJI INTERNET KOMIČAR ZA DNEVNO: Žene su vam prelepe, automobili kršine, a alkohol prejak! (VIDEO)

YouTube komičar Deni, koji se proslavio svojim lekcijama srpskog jezika, uskoro dolazi u Beograd gde će nastupiti kao stend - ap komičar. Razgovarali smo sa njim o psovanju, Srbiji i naravno - srpkinjama.

Možda niste čuli za Dragišu Grozdića, ali ukoliko pratite trendove na internetu, sigurno ste odgledali makar jedan njegov klip na YouTube-u. U pitanju je Deni, momak koji je pre pet godina postavio prvi klip u kome je pokušao da svoje gledaoce nauči srpskom jeziku, i time stekao hordu fanova odavde.


Deni je rođen u Americi, ali je godinama svakog leta dolazio u Srbiju, i kroz igru sa vršnjacima učio naš jezik. Uskoro se sprema da ponovo dođe u Beograd, gde će nastupiti kao stend – ap komičar.
Denijevi klipovi vezani za Srbiju karakteristični su po tome što obiluju psovkama. Mnogima je to urnebesno , ali dobar deo gledaoca je iziritiran guranjem vulgarnosti u prvi plan:
– Svestan sam negativnih komentara koje ljudi ostavljaju. Moram da kažem da ne pokušavam da prikažem Srbiju u lošem svetlu – mislim da je svakome jasno da ne postoji jedno opšte mesto za čitavu kulturu jednog naroda. Svaka nacija je priča za sebe, i svaka se sastoji od smirenog i „ludog” dela populacije. Ja sam se fokusirao na onaj drugi deo jer mislim da su mi klipovi tako zanimljiviji – objasnio nam je komičar. A, kako za život zarađuje upravo putem svog YouTube kanala, logično je da želi što zanimljiviji sadržaj.


Njegov klip koji je nedavno masovno šerovan govori o pet mesta koje obavezno treba posetiti u Srbiji. Pitali smo Denija da li voli da ističe svoje srpske korene:
– Za početak, u doba kada sam ja redovno dolazio tu, ta zemlja se zvala Jugoslavija. Uživao sam u tim letima provedenim tamo, ali ne volim da sebe određujem u tom smislu. Ako bih već morao da tako govorim o sebi, rekao bih prosto da sam – ljudsko biće, stanovnik Zemlje i Petar Pan koji odbija da odraste – ističe Deni, koji, iako u svojim klipovima naginje ekscentričnosti, jedno opšte mesto u vezi sa Srbijom ipak nije zaobišao, a to su lepe žene:
– Žene zaista jesu lepe. Kada bih morao da izdvojim tri stereotipa o Srbiji koja su zapravo potpuno istinita, rekao bih da su žene prelepe, automobili kršine a alkohol prejak – otkriva nam Deni, i u skladu sa tim, dodao tri reči koje, po njemu, „mirišu” na Srbiju, a to su – divna, luda i pijana.


Još je jedan njegov snimak privukao veliku pažnju, a u njemu on pojašnjava gledaocima ko je ko na srpskoj estradi. Pitali smo ga da li prati dešavanja u Srbiji ili je imao pomoć sa strane:
– Istraživao sam malo pred snimanje klipa, a pod istražvanjem podrazumevam to da sam pitao svoje prijatelje i fanove iz Srbije da mi malo pomognu. Očekivano, bilo je neslaganja oko toga ko je najbolji a ko najgori, ali na kraju smo uspeli da izvučemo zajednički zaključak objašnjava Deni, dodajući da je jedina slavna ličnost iz Srbije koju je upoznao Lazar Ristovski, za koga kaže da je urnebesan.
Kako mu klipovi, kao što smo već rekli, obiluju psovkama, pitali smo ga i koja mu je omiljena srpska fraza, ubeđeni da ćemo za odgovor dobiti neku psovku:
– Zapravo, ne, omiljena fraza mi je „Ne bih ni biciklu naslonio na njega”. Sklop te rečenice mi je urnebesan – otkrio nam je komičar. To ga, ipak, nije sprečilo da sastavi i listu srpskih manje poznatih psovki, a ovako izgleda njegov izbor:

Ako želite da pogledate Denijev nastup u Beogradu, sve informacije možete pronaći OVDE.