NAJPOZNATIJI SRPSKI NUDISTI: Ovi glumci i glumice uživaju da budu goli (FOTO)

Uživaju u životu bez predrasuda i stega!

Branislav Lečić
screenshot/You Tube

Brojni naši glumci tradicionalno posećuju nudistički kamp na Adi Bojani, gde se kao od majke rođeni osećaju bolje neko ikad uživajući u zracima sunca, pesku i moru.

Mnogo je ljudi koji su se odlučili za nudizam kako bi bili u dodiru sa prirodom, iz radoznalosti, estetici… Dugogodišnji nudisti već posle prvog sunčanja isitiču osećaj slobode i prirodnosti kao nešto što ih zadržava, a neki su čak govorili da se time gradi jedan potpuno novi odnos prema sebi i svom telu. Nudističke plaže postale su popularne pedesetih godina prošlog veka. Prve su se pojavile na Francuskoj obali, a 1973. godine “Nudističko selo” postalo je najposećenije, gde su više puta uslikane slavne svetske zvezde. Međutim, srpske poznate ličnosti najčešće posećuju nudistički kamp na Adi Bojani, u kojem letuju godinama.

Nedavno je glumac Srđan Timarov pokazao svoje potpuno nago i zgodno telo kada je na Instagramu objavio fotografiju s plaže otkrivši tako da je nudista. Doduše, intimne delove tela prekrio je stikeorm na kome piše 18+.

Srđan Timarov
Instagram printscreen/srdjantimarov

Timarov je pored toga objavio i nekoliko fotografija divnih plaža, ali je objavio i svoje (manje) golišave fotografije.

On svakako nije jedina javna ličnost s naših prostora koja je nudista.

Mirjana Karanović poznata je po tome da je nudista i među prvima je počela na dolazi na crnogorsku nudističku plažu. Ona nijedne godine ne propušta čari Ade Bojane, a redovno svoj profil na Instagramu osvežava letnjim fotografijama.

Mirjana Karanović
Instagram printscreen/mirjanakaranovic

Da voli da na plaži boravi bez odevnih predmeta potvrđuje i fotografija koju je juče objavila na Instagramu, a na kojoj pozira potpuno naga, i to po uzoru na manekenku Adrijanu Limu.

Glumica je napravila fotografiju na zalasku sunca, a na kojoj pozira naga rukama podignutim ka nebu. Sličnu fotografiju je napravila i Adriana Lima na mesečini.

Njena koleginica Danica Maksimović već skoro tri decenije letuje sa suprugom na istoj plaži, koju nikako ne želi da menja ni za sve lepote ovog sveta. Ona na odmoru ima svoje rituale. Već oko sedam sati ujutru ona je na ležaljci, a čim sunce upekne ona se sklanja u kafić ili koristi šetnju oko bungalova.

Katarina Radivojević takođe preferira nudizam. Glumica nerado priča na ovu temu jer smatra da je to gde letuje i gde se sunča samo njena privatnost. Paparacima, koji su je više puta uslikali na Adi Bojani, nikada nije davala na značaju, niti je bežala od njih. Kao što nije postojao kupaći na njoj, tako nisu ni foto-reporteri.

Branislav Lečić obožava nudizam. Dok nije postao javna ličnost bio je veran nudista, ali kasnije to zadovoljstvo nije mogao sebi da priušti svakog leta. Uvek se plašio da ga neko ne uslika, a i ne prepozna od kupača. Međutim, pošto je bio veliki zaljubljenih toga, on je tokom poslednjih godina dvaput posetio nudističku plažu za svoju dušu.