NAJRUŽNIJE PATIKE IKADA PONOVO U MODI: Pre 10 godina nosila ih je cela Srbija, ljude sada BOLI GLADA KAD VIDE CENU (FOTO)

Poznata francuska dizajnerka Izabel Marant iznenadila je mnoge kada je najavila lansiranje nove verzije svojih prepoznatljivih patika sa skrivenom petom, a koje su početkom milenijuma uspele da postanu ogroman hit na modnoj sceni.

Šetnja
Pixabay.com

Početkom dvehiljaditih gotovo da nije postojala zvezda koja u svojoj kolekciji u ormaru nije imala barem jedan model patika sa potpisom proslavljene francuske dizajnerke Izabel Marant.

View this post on Instagram

A post shared by Shoes Retail Expert || Buyer 👠 (@shoesanutaya)

Pod nazivom „Bekett“ njihovu glavnu karakteristiku čini puna, skrivena peta, a deset godina kasnije, njihova dizajnerka sada ih je osmislila u novoj verziji i s novim imenom.

Načinjene od kože, po mnogočemu nalikuju originalnom modelu, a njihova nova verzija sada nosi naziv „Balskee“. One su postale još masivnije i zdepastije.

Povodom predstavljanja naslednika svojih kultnih patika s početka milenijuma, Izabel Marant izjavila je kako nikada nije poželela da prestane da ih nosi.

Model „Balskee“ stiže s platforma petom u visini od pet centimetara i nekoliko boja – crnoj, beloj, zelenoj, crvenoj i žutoj, a cena im iznosi 770 dolara.