Iako su kod nas popularne kao papuče za kuću ili šetnju popularni crocs modeli se vraćaju na velika vrata, a u prilog tome govori činjenica da su trenutno najtraženiji na prodajnim internet stranicama.

Crocs sandale i papuče mnogi smatraju najružnijom obućom ikada osmišljenom, ali očigledno da ima i onih koji u njima vide veliki potencijal.

Saradnja Crocs brenda i poznate modne kuće Balensijaga rezultirala je pojavom novih modela ovih sandala koje su nadograđene šik detaljima, šljokicama, cvetnim ukrasima i šiljcima.

#Where can I get this? #crocsbalenciaga ?

A post shared by Maria Pineda (@saigonvisitor) on

Prema nedavnom izveštaju prodajnog sajta “eBay” ove sandale su trenutno najtraženije, a njihov broj pretrage se popeo na neverovatan broj od 25.000 – samo u poslednjih mesec dana. 

Na osnovu analize najvećeg svetskog aukcijskog sajta čak 15.000 para crocs sandala je prodato tokom ovog perioda, otprilike 20 para na sat, te britanski “San” piše da će one biti glavni trend ovog leta.

Ako vam to nije dovoljno, “Dejli mejl” je takođe pronašao da ovaj omražen model sandala, koji je bio popularan devedesetih godina, pretraživan je svakog minuta u proteklih mesec dana.loading...