NAJSLAĐE DOBRO JUTRO IKADA: Lepa glumica iznenadila muža u krevetu krznenim poklonom (VIDEO)

Postoji li lepši način da probudite voljenu osobu od onog kada odlučite da joj u krevet dok spava ostavite štene kao poklon?

Beta

Kako se vi budite? Pretpostavljamo da je to uz zvuk alarma koji odložite bar jednom pre nego odlučite da ustanete iz toplog kreveta. Ali ne i Nik Džonas! Njega su u utorak ujutru probudile mekane šape i hladan nosić možda najslađeg nemačkog ovčara koga smo ikada do sada videli. To malo štene je poklon od njegove supruge Prijanke Čopre.

View this post on Instagram

Pri came home with the absolute best surprise this morning. Please meet our new pup @ginothegerman I haven’t stopped smiling since I woke up this morning and finally realized what was going on. Thank you @priyankachopra ❤️ 🐕

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on

Pri je došla kući sa velikim iznenađenjem ovog jutra. Ne prestajem da se smejem od kako sam se probudio i shvatio šta se zapravo dešava. Hvala ti – napisao je Nik.

Štene koje je dobilo ime Gino dobilo je i svoj lični profil na Instagramu.

Par će u decembru proslaviti godišnjicu braka, a Gino je samo poklon za godišnjicu. On se pridružio Dijani, koju par već ima i već ju je pobedio u broju pratilaca na Instagramu jer ona ima skoro 120.000 pratilaca, dok Gino ima preko 200.000.