NAJSLAĐI DAN ZALJUBLJENIH: Ako još ne znate šta da poklonite sutra – KNJIGA je uvek najbolji dar

U susret Danu zaljubljenih, Vulkan izdavaštvo je i ove godine pripremilo najlepše poklone za svoje čitaoce!

Promo

Kupovinom jednog od tri najnovija romana na akciji u svim knjižarama Vulkan na poklon dobijate Raffaello  – neodoljiv kremasti desert sa bademom i kokosom. Izaberite neki od najnovijih naslova i obradujte svoje najdraže:

  1. Spomenar, Finula Karni

Od trenutka kada su se upoznali, Erin i Dom su se zavoleli, previše i prebrzo. Niko nije verovao da će njihova ljubav potrajati. Ali oni su bili sigurni da hoće. Kroz dobra i loša vremena vodio ih je spomenar, poklon koji su dobili na venčanju. Na praznim stranicama njihove ljubavne priče zapisivali su sve ono što ne može uvek da se izgovori – tajne, razočaranja, uspone i padove. Ali tu ova priča tek počinje…

  1. Za ljubav moje dame, Kit Karan i Larisa Zageris

U ljubavi pravoj nikad ništa ne ide pravim putem – pa tako pravim putem ne ide ni ova knjiga. Ne izlažite sebe jadu i zbunjenosti listanjem stranica numeričkim redom! Bacite li oko na drugi odlomak ili predugo zadržite pogled na retku pored onog koji ste odabrali, biće kao da ste počinili kakvu nepriličnost na balu.

  1. Onaj pravi, Džon Mars

Koliko daleko biste išli da pronađete svoju srodnu dušu? Pronalaženje savršenog partnera nikada nije bilo lakše… ili opasnije. Potreban je samo jedan jednostavan DNK test!

Akcija povodom Dana zaljubljenih u knjižarama Vulkan traje od 8. do 21. februara 2019. godine. Osvojte srce drage osobe uz Vulkan izdavaštvo i Raffaello!