NAJSTRAŠNIJA HOROR PRIČA SVIH VREMENA! Film od koga će zazirati i NAJHRABRIJI (VIDEO)

Krajem avgusta posetici bioskopa širom zemlje biće u prilici da pogledaju horor, koji je i pre prikazivanja dobio epitet "najstrašnije horor priče svih vremena"! Radi se o najpoznatijem (ne)izmišljenom natprirodnom liku i svojevrsnoj horor ikoni - Slendermenu.

Slendermen se prvi put pojavio 2009. godine u obliku jezivog mejma i brzo je zaludeo tinejdžere širom sveta. Njegov lik munjevito se proširio internetom i postao ultimativni hit i izvor inspiracije za razne horor priče. Upravo se Slendermen povezuje sa misterioznim nestajanjima, najvećim strahovima i naravno – okrutnim stradanjima.

Ova tajanstvena figura koja se prikazuje kao tanki, neprirodno visoki čovek bez glave i lica, podstaknuće gledaoce da se zapitaju šta je stvarnost, a šta njihova mašta.

Film “Slenderme”n je inspirisan istinitim događajem, koji se desio 2014. godine u američkom gradu Viskonsinu, kada su dve devojke ubile svoju prijateljicu, uz objašnjenje kako je ona zapravio bila žrtva Slendemena.

Radnja filma se odvija u malom gradiću u Masačutesu gde četiri srednjoškolke izvode ritual sa ciljem razotkrivanja opasnog Slendermena. Kada jedna od njih misteriozno nestane, devojke postavljaju pitanje da li se radi o još jednoj žrtvi upravo Slandermena.

Zastrašujući nestanci, smrt, konstantna opasnost i strah, ljubitelje horora ostaviće prikovane za njihova bioskopska sedišta, još dugo nakon filma. Ne propustite Slendermena od 23. avgusta u bioskopima!