NAJSTROŽA MAMA U HOLIVUDU: Upropastila mu je jedan brak, a priča se da slavni glumac ništa ne sme bez nje

Holivudski glumac koji je postao i uspešan reditelj Bredli Kuper (44) bio je sinoć na dodeli Screen Actors Guild nagrada, a kao pratilju je poveo svoju majku.

Beta

Ovaj put se holivudski zavodnik nije pojavio sa svojom verenicom Irinom Šajk, već je poveo svoji majku Gloriju Kampano. 

Iako nije osvojio nagradu za film „Zvezda je rođena“ u kojem glumi sa pevačicom Ledi Gagom, glumac se odlično zabavljao u društvu majke i pop pevačice.

Majka slavnog glumca je inače poznata kao žena sa strogim stavom, a koliko su bliski dokazuje i šuškanje koje kruži Holivudom da glumac ništa ne odlučuje bez konsultacije s majkom. 

Pričalo se kako je za njegove bivše neuspele ljubavi zaslužna upravo majka, koja nije bila zadovoljna njegovim izborom devojaka.

Ona je navodno smatrala kako nijedna devojka do tada nije bila dovoljno dobra za njenog sina. Ove glasine postale su najizraženije dok se glumac zabavljao sa manekenkom Suki Vaterhaus (27), koju njegova majka nije volela.

Bredli je planirao da oženi Suki, ali mu je majka zapretila da na to venčanje neće doći. Ona je smatrala kako ga Suki, koja je dosta mlađa od njega, koristi da bi se probila u svetu Holivuda.

Bredli je bio u vezi sa Suki od 2013. do 2015. godine. Samo mesec dana nakon što je raskinuo s njom, Bredli je počeo vezu sa ruskom manekenkom Irinom Šajk, a u martu 2017. godine par je dobio ćerku Leu. 

View this post on Instagram

#irinashayk #bradleycooper #mother #gloriacampano #ny #14/09/2015

A post shared by Irina Shayk Mexican Fans (@irinashaykmexicanfans) on

Mama Glorija se navodno odlično slaže sa Irinom, iako na početku veze neki izvori nisu tako tvrdili.