NAJVEĆA TAJNA SREĆNIH LJUDI: Snežana Savić konačno otkrila – KO JE ZAPRAVO ŽIVEO u TOPOLSKOJ 18

Srećni ljudi
Printscreen

"Topolska 18, soba podstanara, njena vrata samo sećanje otvara, Topolska 18 na vratima piše, na staroj adresi mene nema više", glase stihovi pesme koja se devedesetih uvukla u svačija srca

 

Serija “Srećni ljudi” ostala nam je u pamćenju po raznolikim likovima, čudnim situacijama, britkim dijalozima, ali i pesmi “Topolska 18”. Ovaj prelepi hit se premijerno pojavio u navedenoj seriji i odmah osvojio srca mnogih gledalaca.

Snežana Savić ili bolje rečeno njen lik Malina Vojvodić, izvodila je pomenutu pesmu, a svaki put kada se začula tokom serije jednostavno bi posebne emocije isplivale.

SIMBOL SERIJE “SREĆNI LJUDI”: Obišli smo “RANČ PROKLETIH” u Beogradu i tamo zatekli ČISTU “EGZOTIKU”! (FOTO)

 

Ono što smo se pitali 20 godina jeste da li je pesma zasnovana na istinitim događajima i šta je poslužilo kao inspiracija. Snežana je konačno otkrila ko je živeo u Topolskoj.

– Ljiljana Pavić je živela u toj ulici tokom studentskih dana – rekla je Savićeva jednom prilikom u izjavi za “Blic TV”.

KRAJ JEDNE EPOHE: Kuća “Srećnih ljudi” VIŠE NE POSTOJI, pogledajte šta se danas nalazi na njenom mestu (FOTO)

Da podsetimo, Ljiljana Pavić je supruga scenariste “Srećnih ljudi” Siniše Pavića i njegov pomoćnik u pisanju scenarija. Ovo nije jedina pesma koju je uradila za njihove serije, već i recimo naslovnu numeru “Srećnih ljudi” koju izvode Ekstra Nena i Boba Stefanović, onda “Srce porodično” (Željko Samardžić), “Ja hoću život” (Dado Topić)…