NAJVEĆE TRAČARE ZODIJAKA: Ne zatvaraju usta i jednostavno NE UMEJU da sačuvaju tajnu

Blizanac je uvek pun bitnih, ali i nebitnih informacija, a Strelac više od svega voli da "soli" pamet. Lav će vam rado pričati o sebi jer jednostavno voli da pričati, a i voli sebe.

Ogovaranje
Pixabay.com

Blizanci

Blizanac silno uživa u tračanju. Sve mora da znati o svakome, a te spoznaje sa užitkom će podeliti i sa drugima. Nije pametno da mu se poveravate i otkrivate tajne. Danas je tu, a sutra ko zna gde. Često menja i svoje stavove, pa je teško da ustanovite šta zaista misli i želi. U ljubavi nije veran, prošlost mu je puna propalih veza. Od emocionalne predanosti jednom partneru više ga “pali” sedenje na dve stolice.

Lav

Njima je ego na prvome mestu. On je najljepši, najbolji i najpametniji. Ako ste slučajno mislite da to nije tako, sigurno sa vama nešto nije u redu – tako će misliti Lav. Uvek privlači pažnju na sebe, pokušava da se pozicionira u centar svake zajednice. Ima dvostruke standarde- šta važi za njega, ne važi i za druge.

Strelac

Kad je reč o Strelčevima ne postoji niko pametniji od njih. Vole da se prave pametni, dobro informisani. Svoj “prljav veš” skrivaju od drugih. Brzoplet je i nepromišljeno iskren, pa je u stanju svašta da kaže i ostane živ.

Vodolija

U ovom društvu je i Vodolija koja svojim uverenjima vrlo lukavo pozicionira sebe u odnosu na druge. On je taj koji zna, a znanje je moć. Sa druge strane, prija da ga traže, da žele da budu s njim u društvu. “Hrani” se kada mu drugi traže savet i pomoć.