NAJVEĆI BLAM DO SAD: Otkrivena velika prevara Megan Markl i princa Harija (FOTO)

Fotografija korišćena u trejleru za dokumentarac princa Harija i Megan Markl na kojoj se vidi da su ih paparaci navodno proganjali zapravo je snimljena na premijeri Harija Potera pet godina pre nego što se prinčevski par upoznao.

Printscreen/BBC News

Fotografija prikazuje veliki broj fotografa koji se bore za prostor kako bi snimili tražene fotke vojvode i vojvotkinje od Saseksa.

Međutim, fotografi su zapravo bili pored crvenog tepiha na premijeri filma Hari Poter i Relikvije smrti u centru Londona – poslednjeg filma franšize o dečaku koji je očarao svet.

Autorki JK Rouling su se na premijeri u julu 2011. pridružile tri glavne zvezde filma Danijel Redklif, Ema Votson i Rupert Grint.

To se dogodilo pet godina pre nego što su se Hari i Megan put upoznali 2016. godine.

Ipak, u trejleru dokumentarca se čuje Harijev glas, dok je na ekranu prikazana sporna fotografija. On tada kaže: „Morao sam da učinim sve što sam mogao da zaštitim svoju porodicu“.

Kraljevski stručnjak Ingrid Sjuard rekla je da ne veruje da je u pitanju namerna provokacija, već greška koja može mnogo da košta.

„Ne verujem da je Hari shvatio, ali Netfliks je ovde bio neoprezan jer koristi Harijev komentar o zaštiti svoje porodice. Ova lažna slika slabi njegovu poentu“.

Dokumentarna serija Netfliksa o Hariju i Megan biće objavljena u četvrtak, a kraljevski izvori su već istakli da očekuju da će serija biti „Opra Vinfri sa još suza“.

Gotovo svi članovi kraljevske porodice besni su na Harija i Megan i sa zebnjom očekuju emitovanje prve epizode.