NAJVEĆI HOLIVUDSKI ZAVODNIK: Sve devojke Leonarda Dikaprija imaju nešto zajedničko – MLAĐE SU OD 25

Leonardo Dikaprio jedan je od najpoželjnijih holivudskih neženja. Otkad se pojavio na sceni početkom devedesetih, slavni glumac zabavlja javnost svojim ljubavnim životom.

Leonardo di kaprio
Beta

Posebno je slab na plavuše i manekenke, ali na njegovom spisku žena s kojima je bio našle su se i glumice i pevačice. A jedan korisnik Redita napravio je graf iz kojeg je vidljivo da Leo ne izlazi s devojkama starijim od 25. I dok 1999. godine, kad je on sam imao 25, to nije bilo nimalo čudno, jer su bili vršnjaci, danas razlika od 23 godine između njega i aktualne mu devojke ipak malo zabrinjava.

Žizel Bundšen

Kad je Leonardo imao 24 godine, započeo je vezu s Žizel Bundšen kojoj je tad bilo 18 godina. U vezi s njom glumac je izdržao pet godina.

Brazilska manekenka tek je nedavno, 14 godina nakon prekida, otkrila zašto su raskinuli.

Odlučila sam da ne želim više da se uništavam cigaretama, alkoholom i da se opterećujem poslom. Postala sam svesna stvari koje ne želim više da gledam ni konzumiram. Jesam li u toj želi za promenom i ozbiljnošću bila sama? Na kraju se nažalost pokazalo da jesam – rekla je Žizel.

View this post on Instagram

It was an honor to be recognized by UCLA Institute of the Environment & Sustainability @uclaioes along with the amazing @barbrastreisand . Our planet needs our care, now more than ever. We need to listen to the signs Mother Nature has been giving us and change our ways. No matter where we are from, we are ALL sharing this planet…we are all connected! We need to use our unique gifts and collaborate with each other, so we can find ways to preserve this beautiful planet we call home. 🙏🏼🌎✨Foi uma honra ser reconhecida pelo Instituto UCLA do Meio Ambiente e Sustentabilidade juntamente com a incrível Bárbara Streisand. Nosso planeta precisa do nosso cuidado, agora mais do que nunca. Precisamos ouvir os sinais que a Mãe Natureza tem nos dado e mudar nossas atitudes. Não importa de onde somos, todos nós estamos compartilhando este planeta … estamos todos conectados! Precisamos encontrar maneiras, cada um com seus talentos, para colaborar uns com os outros para preservarmos esse belo planeta que é o nosso lar.

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

 Bar Refaeli

Nakon raskida sa Žizel, Leo je na jednoj zabavi upoznao izraelsku manekenku Bar Rafaeli. Ona je tada imala 20 godina, a pre nego što je napunila 25, raskinuli su.

Razlog je navodno bio taj što su se udaljili, a postojala je i priča da su prijatelji i porodica na Lea vršili pritisak da se skrasi.

Blejk Lajvli

No, Dikaprio nije dugo tugovao za Bar.

Upoznao je glumicu Blejk Lajvli, koja je tada imala 23 godine. Bila je to vrlo kratka romansa – raskinuli su nakon samo pet meseci.

View this post on Instagram

Party like it’s 1999…

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Erin Heterton

Nakon Blejk, Leo je opet ‘bacio oko’ na manekenku. Radi se o Viktorijinoj anđelici Erin Heterton, koja je tada imala 22 godine.

Ni ta veza nije dugo potrajala – raskinuli su nakon svega 11 meseci.

Toni Garn

Toni Garn takođe je Viktorijin anđeo, koja je s Leom počela vezu kad joj je bilo 20 godina, a njemu 38. Bili su zajedno godinu i po.

View this post on Instagram

Never a festival without 💎 Thanks for such beautiful pieces @bulgariofficial 💕#berlinale2019

A post shared by TONI GARRN (@tonigarrn) on

Keli Rorbah

Keli Rorbah je jedina devojka koja je s Leonardom počela vezu naj granici od 25 godina.

No, kad se uzme u obzir da je on tada imao 40, razlika je velika. Međutim, i ta veza potrajala je svega šest meseci.

Nina Adgal

Nakon Keli, Leonardo je počeo vezu s danskom manekenkom Ninom Adgal. Iako su mnogi mislili da bi se upravo s njom tada 42-godišnji glumac mogao skrasiti, kad je Nina napunila 25, ostavio ju je.

Kamila Morone

I tu dolazimo do Leove sadašnje devojke, glumice Kamile Morone. Glumica i manekenka od Leonarda je mlađa čak 23 godine, dok je on, ipak, dve godine stariji od njene majke Lusile Sole.

I dok su mnogi mislili da je u pitanju još jedna u nizu Leovih kratkotrajnih avantura, par je još srećno zaljubljen.