NAJVEĆI MODNI PROMAŠAJI: Ovih PET modela farmerica nikako nisu u trendu i treba ih izbegavati (FOTO)

Farmerke su jednostavan, klasičan i pouzdan deo gardarobe koji je poželjan za svaku priliku i gotovo u svakom momentu. Početkom ove godine modna industrija se setila ovog odevnog predmeta, te su rešili su da mu podare renesansu, koja međutim, nije najbolje prošla.

Farmerke
Pixabay.com

Farmerke su zvanično ispale iz mode i za to je odgovorna modna industrija koja je preterala sa novim dizajniranjem standardnih plavih farmerica.

Predstavljamo vam najveće modne promašaje u do sada:

Džentis (Janties)

Ovo je savršen primer zašto su farmerke svima došle glave. Farmerke kao gaće su sigurno neka vrsta šale. Predstavljene prvi put na modnoj reviji u okviru kolekcije za proleće 2019. godine i njihova trenurna cena je neverovatnih 277 evra.

Novinar magazina „Vouge“, obratio se ginekologu kako bi saznao da li je ovaj donji veš bezbedan da se nosi sam po sebi. Ginekolog Rebeka Brigman iz Njujorka, u intervjuu je spomenula da je koncept farmerki kao doneg veša interesantan ali da nije bezbedan. Zato je savetovala da se bar tange ispod ovog modnog hita, Mashable.

Kada ne možete da se odlučite farmerke

Modna dizajnerka Ksenija Šnajder jer na svom instagram nalogu krajem januara podelila sa svetom svoju interpretaciju farmerica za svaku priliku. Jedna nogavica je uska i idealan je stil farmerica za izlazak na kafu sa prijateljima, dok druga široka nogavica je u potrazi za diskotekom. Oba modela su savršena za razne prilike, ali sigurno će te izgledati blesavo ako za ovu fuziju platite 332 evra.

View this post on Instagram

@nataliiagotsii wearing «when you can’t decide» jeans 😜 and t-shirt from PF2019 collection #kseniaschnaider

A post shared by KSENIASCHNAIDER (@kseniaschnaider) on

Izvrnute farmerke

Film „Povratak u budućnost 2“ nam je mozda glavni krivac što ovakav dizajn postoji. Čim se ovaj model pojavio na modnoj pisti svi su bili spremni da ga krunišu trendom koji će mladi obožavati. Ipak, možda su malo preterali.

Farmerke sa plaštom

Niko nije siguran ko je tačno ciljna publika za ove farmerke koje su najjeftinije na ovoj listi i vaše su za samo 112 evra.

View this post on Instagram

Paris when it sizzles! Paris

A post shared by Scott Schuman (@thesartorialist) on

Farmerke sa izrezom

Prvi put predstavljen svetu na Nedelji mode u Parizu. Ovo je model samo za one koji imaju tetovažu na nepraktičnom mestu i željni su da se pohvale, ali nisu otpisani ni oni koji žele da se pohvale mišićima na stomaku.loading...