NAJVEĆI RASIPNICI ZODIJAKA: Ovi horoskopski znaci su zavisni od šopinga

Šoping je za većinu žena poput antristres terapije, a osobe u ovim znakovima Zodijaka su poznati kao veliki rasipnici. 

pixabay.com

Bilo da je za sebe ili da poklanja drugima, ovih pet horoskopskih znakova spiskaće sav novac bez razmišljanja.
Bik

Ovaj horoskopski znak je rođeni hedonista i uživa u trošenju novca, ali nikada nemaju previše para, te stoga znaju kako najbolje unovče novac kojom raspolažu.

U stanju su da se prvi žale da nemaju para, a onda sutra spakuju kofere i otputuju na daleku destinaciju. Kupiće nekretninu, ali barem će znati da nije uzalud potrošen novac. Takođe, dosta ulažu u posao i izgled, ali sve što potroše brzo im se vrati pa su retko u minusu.

Lav

Lavovi vole sebi da ugode, te se često počaste večerom u restoranu ili priušte sebi putovanje na egzotičnu destinaciju.

Obično dobro zarađuju, a čak i kad ne zarade mnogo, potrudiće se da to niko ne vidi. Ne žale za ulaganjem u skupe stvari koje ih čine zadovoljnim. Zato i ne čudi što uvek izgledaju savršeno i ponašaju se kao da su puni novca, iako nisu bogati.

Vaga

Reč je o znaku Zodijaka koji obožava šoping. Uživaju u kupovini i ne gledaju  na cene jer smatraju da je “novac tu kako bi se trošio”. Takođe, vole lepe i kvalitetne odevne komade i kozmetiku.

U stanju su sebi da ispune svaku želju i neće osećati krivicu ako upadnu u minus zbog neke skupog zadovoljstva. Drugi ljudi nekada gledaju na njih kao na rasipnike, ali oni ne obraćaju pažnju na to.

Strelac

Ovaj horoskopski znak ne mari za novac, već troši na sve što poželi. Radije će ceo dan raditi kako uvek imao čim da raspolaže i da troši. Ali, Strelac voli da ugodi i drugima, te s vremena na vreme počasti bliske ljude ili osobe iz svoje okoline.

Kad god sedne u restoran ili kafić sa prijateljima, ostavi konobaru bakšiš, a kada kupuje poklone ne gleda na cenu.

Blizanci

Kod Blizanaca nema sredine, jedan dan su puni kao brod, a drugi su već pred bankrotom. Kad pokuša da uštedi, to ne potraje dugo jer su veliki ljubitelji zabave i uživanja.

Neoprezni su, a plaćanje računa odlažu za najkasniji mogući rok. Njih ne dotiču mnogo troškovi jer su veoma lako snalažljivi. Iako retko upadaju u dugove, stalno nešto moraju da smišljaju kako bi si priuštili život koji žele. Takođe, uvek pronađu način da uz minimalne troškove dobiju ono što žele.