NAJVEĆI STRAHOVI HOROSKOPSKIH ZNAKOVA: Škorpija se užasava izdaje, Jarac neuspeha

Horoskop
Freedigitalphotos.net/adamr

Svaki znak muče različiti strahovi, pa tako neki imaju najveći strah od bolesti, neki od gubitka slobode, neki od nemira, a neki od obaveza...

 

Ovan

S obzirom na to da u svemu žele biti prvi, strah od poraza je njihov najveći neprijatelj. Ne vole da im drugi pričaju niti pametuju šta će raditi, pa se tako plaše da ne postanu zavisni od drugih ili da padnu pod uticaj, ali se takođe plaše i gubitka bliske osobe jer ukoliko partner postane previše samostalan pribojavaju se kraja njihove veze.

Bik

Novac i ljubav su dve najbitnije stvari za njih. Koliko žele ljubav toliko se i plaše zaljubljivanja, jer vole sigurnost. Boje se odbacivanja i toga da ne budu oni ti koje će voleti više u vezi. Takođe, pomisao na to da mogu u nekom trenutku imati manjak novca ih ozbiljno plaši, novac je ono što m daje veliko samopouzdanje.

Blizanci

Blizanci beže od strahova, kako svoje tako i tuđe ne žele da znaju. S obzirom na svoju vihornu prirodu oni nemaju ni vremena za to, uvek se upuštaju u nove izazove. Samim tim strah od izolacije i gubitka  slobode ja zapravo ono što ih najviše I plaši.

Rak

Osećajnim Rakovima porodica i bliskost su najbitnije stvari. Njihov najveći strah jeste udaljavanje ili otuđenje u njihovom porodičnom krugu. Plaše se da pokažu svoju emotivnu stranu, ali je teško mogu sakriti jer su i te kako osećajni i brižni.

Lav

Samouverenog i ponosnog Lava najviše brine to da bude javno diskreditovan ili neprimetan od strane svoje okoline. Svoj ponos hrane uverenjem u svoju posebnost I kreativnost.  Vole da su dominatni i boje se pomisli da ih drugi ignorišu.

Devica

Device se užasavaju nereda, kako u svom životnom prostoru tako I u životu uopšte. Loša organizacija I nered za njih su veliki neprijatelji. Vole sigurnost u odnosu sa partnerom pa se plaše  odbačenosti I toga da budu na teretu nekom.

Vaga

Romantična I zaljubljiva Vaga se pribojava  nedostatka ljubavi I samoće. Voli skladne I harmonične odnose sa bliskim osobama I okolinom uopšte, tako da strahuje od sukoba sa drugima.

Škorpija

Neustrašiva Škorpija ne boji se bolesti niti smrti, ali ipak ima neke strahove. Kako je uvek ozbiljna i iskrena u svojim odnosima sa drugima, izdaja bliskih osoba je za nju  veliki strah. Takođe, plaše se da drugi mogu otkriti njihove slabosti jer se tada osećaju nesigurno i ranjivo.

Strelac

Njihov nemirni i avanturistički duh se najviše plaši obaveza i planiranja. Spontanost i sloboda je ono što budi njihovu kreativnost i ne vole bilo koju vrstu sputavanja. Njihovo pravilo je da nema pravila.

Jarac

Uporni i ambiciozni Jarac se boji neuspeha, pomisao da neće biti koristan ili da ljudi neće primetiti njihov trud predstavlja veliki strah za njih. Jako im je bitna materijalna sigurnost, ali čim se osete ugroženo povlače se u sebe i odbacuju druge.

Vodolija

Vodolije se, kao i blizanci, boje gubitka slobode. One vole da žive život po svom, da čuvaju svoju individualnost daleko od uticaja drugih. Kako puno ulažu u odnos sa bliskom osobom plaše se da budu odbačeni.

Ribe

Kao vrlo osećajne i osetljive, Ribe se najviše boje samoće i odbačenosti od  strane partnera. Najveći strah im je da neće pronaći svoju srodnu dušu sa kojom bi izgradili svoje životno utočište.loading...