NAJVEĆI ZAVODNIK HOLIVUDA: Iako je ušao u petu deceniju, slavni glumac i dalje važi za srcelomca

Glumac je bio poznat kao veliki zavodnik koji je brojnim ženama slomio srce.

youtube/printscreen

Irski glumac Kolin Farel poslednjih godina nije toliko aktivan ni na filmskom platnu ni na crvenim tepisima.

No nekada je bila potpuno drugačija situacija.

Glumac je bio poznat i kao veliki zavodnik, koji je brojnim ženama slomio srce, među kojima su Britni Spirs, Karmen Elektra, El Mekferson, Salma Hajek, Lindzi Lohan, a navodno i Anđelina Džoli, koju je zaveo na filmskom setu.

42-godišnji glumac nikad se nije ženio, ali ima dvoje dece iz propalih veza s Kim Bordenav i Alisjom Bačedom-Kruz. 

View this post on Instagram

A post shared by Colin Farrell (@farrellgram) on

Ipak, jednom prilikom je ipak stao pred oltar tokom romantičnog odmora na Tahitiju s tadašnjom devojkom, glumicom i pevačicom Amelijom Varner, koju je upoznao 2000. godine.

Ceremonija se održala na plaži, no taj brak nikada nije bio legalan. Bila je to stvar koju smo napravili na odmoru. Išli smo da hranimo morske pse, a onda smo se venčali – rekao je jednom prilikom glumac, koji je tetovirao njeno ime oko prsta na kojem se tradicionalno nosi prsten. Četiri meseca nakon putovanja par je raskinuo.

Amelija je danas poznata i kao supruga slavnog glumca Džimija Dornana, koji je miljenik žena postao u erotskoj trilogiji “Pedeset nijansi sive”. Njega je upoznala 2010. godine, a par ima i dve ćerke.

Kolin se nedavno pojavio na Pendulum Summitu u Dablinu, gde je pokazao kako i u petoj deceniji još ima “ono nešto”, preciznije taj neodoljivi imidž “zločestog dečka” koji neguje već godinama. 

Nije poznato koga glumac sada ljubi.