NAJVERNIJI OD SVIH: Tri horoskopska znaka koja NIKAD ne bi prevarila partnera

Pojedini znakovi Zodijaka cene vernost i ona im je u vezi važnija od bilo čega drugog. Oprezno upoznaju svoje partnere pre nego što se vežu, pa kad definišu vezu, misle ozbiljno i tu za njih nema mesta neveri.

Ljubavni horoskop
Dnevno.rs/Kolaž

Sudeći prema zvezdama, ovo su tri najvernija horoskopska znaka.

Rak

Varanje je suprotno svemu onome za šta se Rak zalaže, što ga čini jednim od najvernijih znakova u Zodijaku. Njim vlada Mesec, nebesko telo povezano s osećanjima, pa je Rak posebno osetljiv na slamanje srca, pišu na sajtu Index.hr.

Kao rezultat toga, polako se otvara novim partnerima i ima tendenciju da testira i proveri nekoga pre nego što bude spreman uopšte da razmisli o tome da ga pusti u svoj život. Rak želi sigurnost i nepokolebljivog partnera za vezu. Ako izneverite Raka, on neće varati, ali vrlo brzo ćete osetiti hladnoću koju ovaj znak i te kako zna da pokaže.

Škorpija

Kao i Rak, i Škorpija štiti svoje meko srce tvrdim, spoljašnjim oklopom. Za Škorpiju je poverenje neophodno, ali ga treba zaraditi. Po prirodi je tajanstvena, a jednom kada je sigurna u odanost i vernost svog partnera, Škorpija je sve što možete poželeti. Ipak, bez obzira na to koliko je posvećena, to može brzo da se promeni ako se oseti izdanom. Ovaj znak veruje u karmu, pa ako ste neverni, postoji velika šansa da će Škorpija brzo vratiti istom merom.

Jarac

Jarac od svih znakova u horoskopu najozbiljnije shvata predanost. To je zato što se njegova vladajuća planeta Saturn sastoji od strukture i zakona. Dakle, kad daje reč, misli to do srži. Ovaj znak zauzima i tradicionalniji pogled na veze, pa kad se jednom odluči za vezu, onda ide do kraja. Jarac je vrlo selektivan u vezi s tim kome daje svoje srce (i možda još važnije, svoje vreme). Traži partnera koji mu život čini lepšim i boljim i pomaže mu da postigne zacrtane ciljeve, a pronalaženje pravog partnera može da predstavlja izazov. Kad pronađe tu osobu, neće je nikad izneveriti.