Nakon 6 godina DINO MERLIN OBJAVIO PESMU: Za samo 24 sata ovaj SPOT je videlo MILION LJUDI i ceo Balkan priča o njemu (VIDEO)

U crnogorskom kompleksu Porto Montenegro Dino Merlin je premijerno predstavio video spot za pesmu "Mi". Ovo je prvi singl s nadolazećeg, dvanaestog po redu albuma ovog kantautora.

Promo/Sever Zolak

Spot je u samo 13 sati na Jutjubu pregledan više od 650 hiljada puta, a već se u celoj regiji nalazi i u samom vrhu trendinga.

U realizaciji spota učestvovali su umetnici iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Makedonije predvođeni redateljicom umjetničkog imena KUKLA, a sniman je u Porto Montenegru, marini i nautičkom naselju u bokokotorskom zaljevu, koji je pod zaštitom UNESCO-a, te prvom One&Only resortu u Europi koji se otvara u proljeće 2021. godine.

“Pjesma je puna života, optimizma, nade i vjere u bolje sutra. Mi najavljuje novo vrijeme, vrijeme u kojem više nego ikad trebamo biti Mi jer samo tako možemo prevladati nedaće koje život postavlja pred nas”, kaže Dino Merlin.

Promocijom spota i pesme Dino Merlin i Porto Montenegro su započeli višegodišnju kreativnu partnersku suradnju.

“I jedni i drugi želimo stvarati djela koja ostaju, promovirati i stvarati nove vrijednosti o kojima slično razmišljamo, tako da kada govorim o suradnji s Porto Montenegrom, bez zadrške mogu reći ‘Mi’”, zaključuje Dino Merlin.

Muziku za tekst Dine Merlina zajednički potpisuju Dino Merlin i Mahir Beathouse, dok su aranžman radili Ozan Bayraşa i Adis Sirbubalo. Na spotu uz već spomenutu redateljicu, učestvovala je snimateljska ekipa na čelu s direktorom fotografije Lazarom Bogdanovićem iz Beograda, kao i plesna grupa predvođena koreografkinjom Helenom Janjušević iz Zagreba, a sve u produkciji Magaze iz Sarajeva i Porto Montenegra.

Dino poručuje kako u ovim nesrećnim vremenima ne smemo gubiti optimizam, veru i nadu, već pokazati jedni drugima, a naprije sami sebi, da iz svega ovoga možemo izaći bolji i plemenitiji.

Pesma “Mi” sadrži upravo takvu snažnu, ljudsku poruku. Jer biti čovek, ali i imati to ljudsko u sebi u današnje vrijeme je najbitnije. Budimo ljudi, budimo svoji, budimo “MI” – poruka je nove pesme Dine Merlina.loading...