Nakon dve godine veze: Estradni par planira veridbu u martu

'Zaprosiću Anu ove godine jer zaslužuje da bude udata i da ima muškarca do kraja života' rekao je Mrkonjić, koji se još uvek nije razveo od svoje zakonske supruge.

Ljubav između Milutina Mrkonjića i pevačice Ane Bekute odavno nije tajna, a počelo je i da se šuška da će političar svoju dragu i zaprositi 13. marta, tokom njenog koncerta u Sava Centru.

– Milutin je čovek mog života i moja najveća ljubav. Za ove dve godine uverila sam se da je zaista uz mene i da je odan i predan. Taj papir zaista ne znači ništa. Ako me zaprosi na koncertu, sigurno ga neću odbiti pred 4.000 ljudi – rekla je kraljica narodne muzike.

Reči hvale nije štedeo ni Mrkonjić, koji zahvaljuje sudbini što ih je spojila.

– Ana je moja najveća ljubav mog života. Osvojila me je ozbiljnim odnosom prema poslu, prema životu, time koliko brine i bori se za svoju porodicu, za sina i unuke. Moja Ana je savršena i besprekorna žena i svaka joj čast. Zaprosiću je ove godine jer zaslužuje da bude udata i da ima muškarca do kraja života – rekao je Milutin, koji se još uvek nije zvanično razveo od svoje zakonite supruge.

– Nema tu ništa čudno. Jedini koji imaju pravo da nešto kažu jesu njegova i moja porodica. On u tom braku, osim fiktivno, nije deset godina pre mene. Ja sam njega upoznala kao slobodnog čoveka – napominje pevačica.loading...