Ono što se već neko vreme čeka jeste prava istina o razvodu pop pevačice Emine Jahović i njenog, sada bivšeg, supruga Mustafe Sandala.

 

Kako bi stala na kraj pričama o pravim razlozima razvoda i zbog čega se ugasila njena ljubav, zanosna pevačica je otkrila istinu.

– Mustafa i ja nismo imali krize, nikada se nismo svađali, jednostavno, ugasila se naša sveća. Ovo nije lak životni period, ali navikla sam na to da za sve u životu moram više da se potrudim. U poslednje vreme mnogo sam se istrošila i privatno, i profesionalno, ali ponosna sam što sam imala hrabrosti i nekako skupila snagu da se sve ovo završi – rekla je Emina za emisiju “Ekskluzivno”.

Pevačica je otkrila i da njen brak nije funkcionisao godinu i po dana.

– Ne smatram da se naša porodica raspala, jer ja ću Mustafi uvek biti prijatelj. Pre svega, on je veoma dobar čovek. Jedna starija gospođa davno mi je rekla da ne treba birati za muža onog čoveka za koga ćeš se samo udati već od koga ćeš jednog dana moći i da se razvedeš – rekla je.

Dodala je da sredinu neće menjati.

– Ostajem da živim u Turskoj zbog dece i njihovog školovanja. Dolaziću često u Srbiju, kao što sam to činila i prethodnih deset godina i tu se ništa neće promeniti – rekla je Emina i naglasila da o novom partneru ne razmišlja u ovom trenutku.loading...