NAPADNUT SLAVNI GLUMAC: Pretučen u centru Njujorka, policija NA NOGAMA (VIDEO)

Šezdesetsedmogodšnju zvezdu filma „Isterivači duhova“, Rika Moranisa, nepoznati napadač udario je na ulici bez ikakvog povoda, a ceo događaj su zabeležile nadzorne kamere.

Printscreen Twitter/@NYPDnews

Glumac Rik Moranis, poznat po uzlogama u filmovima “Isterivači duhova” i “Draga, smanjio sam decu”, bio je žrtva uličnog napada u centru Njujorka.

Na snimku koji su zabeležile kamere vidi se kako je glumca u četvrtak ujutro napao nepoznati počinilac dok je šetao u bilizini svoje zgrade na Menhetnu. Njujorška policija je ovaj napad okarakterisala kao “nasumičan“ i “ničim izazvan“.

Posle ovog nesrećnog događaja Moranis je otišao u bolnicu zbog bolova u glavi, leđima i kuku, kako navode zvaničnici iz njujorške policije. Tek je potom prijavio napad.

“Rik je dobro, ali je zahvalan svima koji su mu uputili podršku i poželeli brz oporavak”, naveo je Moranisov predstavnik za medije.

Policija traga za osumnjičenim koji je pobegao sa lica mesta.

Moranis koji je bio zvezda komedija osamdesetih i devedesetih godina, duže vreme nije bio prisutan na velikom platnu pošto se posle smrti prve žene posvetio odgajanju dece.

Poslednju zapaženu ulogu imao je u filmu “Draga, smanjili smo se” iz 1997. godine.

Nedavno je potpisao ugovor za “Dizni +” koji planira da snimi nastavak filma “Draga, smanjio sam decu” zajedno sa Džošom Gadom, a nedavno se pojavio i u reklami za mobilne telefone sa kanadskim kolegom Rajanom Rejnoldsom.loading...