NAPOKON: Reperka poželela srećne praznike pa otkrila i jedno IZNENAĐENJE (FOTO)

Reperka Onika Tanja Maraj, poznatija pod umetničkim imenom Niki Minaž, rodila je svoje prvo dete krajem rujna prošle godine i sad prvi put objavila fotografiju deteta.

niki minaž
printscreen

Brojni obožavaoci dugo su nagađali pol, s obzirom na to da par nije hteo da otkrije taj podatak pre nego što je beba došla na svet, ali onda su nakon gotovo dva meseca ćutanja rekli da je Niki (38) rodila sina.

Vest o trudnoći objavila je krajem jula ove godine, a svoje pratioce počastila sa nekoliko fotografija na kojima pokazuje trudnički stomak.

Ovih dana Niki je podelila i prvu fotografiju sina pa ispričala kako je zahvalna što je odabrao baš nju za svoju mamu.

Ljudi, želim vam svima srećnu Novu godinu. Hvala vam za svu ljubav i podršku kroz ovo putovanje. To mi je jako puno značilo. To što sam postala mama je stvar koja me je u potpunosti ispunila. Šaljem ljubav svim supermamama. Veliki zagrljaj svim ženama koje su trudne u ova izazovna vremena“, napisala je Minaž.

Njeni pratioci, kojih je više od 125 miliona, rekli su joj da treba da bude ponosna na sebe i sve one koji su je podržavali dok je bila trudna u vreme pandemije. Poželeli su joj sve najbolje i da ima što manje neprospavanih noći zbog prinove.

Pevačica je započela vezu s kontroverznim producentom Kenetom Petijem (42) krajem 2018. godine.

Peti ima mračnu prošlost koja uključuje zatvorske kazne zbog pokušaja silovanja 16-godišnjakinje pa ubistva bez predumišljaja, a od 2013. je na slobodi.

Venčali su se u tajnosti u oktobru prošle godine, a burme su platili čak sedam miliona dolara. Reč je o skupocjenim dijamantima u koje su se, kako ističu, zaljubili na prvi pogled.

View this post on Instagram

A post shared by Barbie (@nickiminaj)