NAŠE GORE LIST: Da li ste znali da je zvezda serije “Sluškinjina priča” rodom iz Srbije? (VIDEO)

Rođena je pre 28 godina u Beogradu, kao mala se preselila u Kanadu i završila srednju školu u Vankuveru. Nina Kiri je i ovde i tamo, ni ovde ni tamo. Odnosno, za nju zna ceo svet. Mlada glumica veliku popularnost stekla je u megapopularnom televizijskom projektu „Sluškinjina priča“.

printscreen

U Vankuver su se doselili kad je imala samo godinu dana i ovaj grad je njen dom u svakom smislu. Glumom je počela da se bavi tokom srednjoškolskih dana.

Iza sebe ima nekoliko filmova i serija, ali se od početka emitovanja serije „Sluškinjina priča“ 2017. godine njen lik pojavljuje među poznatim ličnostima i na fotografijama sa važnih događaja filmske industrije.

Ako u Gugl pretrazi ukucate Nina Kiri, trenutno izlazi skoro četiri miliona rezultata.

Nina je najpoznatija javna ličnost u Kanadi sa srpskim korenima. To joj je donela uloga Alme ili Ofrobert u seriji Sluškinjina priča, u kojoj ima jednu od važnih manjih uloga.

Za mene to nije ništa veliko zato što nisam zvezda“, počinje Nina svoju priču i dodaje da jeste lepo imati uspeha u poslu kojim se bavi zbog novih angažmana.

Malim koracima do Sluškinjine priče i velikog uspeha 

Serija je popularna među milionima gledalaca u celom svetu i dobitnik brojnih nagrada.

Rađena je po istoimenom romanu poznate kanadske spisateljice Margaret Atvud i u centru priče je izmišljeni zastrašujući novi društveni poredak i položaj žena u tom totalitarističkom društvu.