NASILJE, PREVARE I SEKS: Istorija pamti mnoge holivudske skandale, ali o ovima se I DANAS PRIČA

Oduvek je postojalo veliko interesovanje javnosti za ljubavne veze i brakove slavnih osoba, pogotovo ako je taj odnos obeležio neki skandal. Ovo su ljubavne priče koje su šokirale, a o njima se i danas priča.

bred pit dženifer aniston
Print screen/You Tube

Napad Kris Brauna na Rijanu

Mnogi su bili sigurni da će Kris Braun i Rijana biti novi super muzički par poput Džej Zija i Bijonse. Međutim, njihova veza postala je glavna vest 2009. godine nakon što je Kris pretukao Rijanu. Njegova karijera je nakon toga krenula silaznom putanjom i zauvek je uništio svoj imidž “dobrog dečka”. Nakon toga je par raskinuo, ali o njihovim “prijateljskim” odnosima mediji pišu i dan danas. Pevačica je, nakon svega, jednom prilikom izjavila da će se njih dvoje uvek voleti. Nedavno su opet viđeni zajedno i navodno su u dobrim odnosima.

Raskid Džastina Timberlejka i Britni Spirs

Džastin Timberlejk i Britni Spirs bili su savršen slavni pop par. Ona je bila velika zvezda koja je svoju nevinost čuvala za brak, a on je bio član jednog od najpopularnijih dečačkih bendova na svetu. U vezi su bili od 1999. do 2002. godine. A onda su krenule glasine o prevari. Pisalo se i da je Britni navodno prevarila Džastina s koreografom. To je bio kraj njihove ljubavi, a prašina u medijima nakon njihovog raskida dugo se nije slegnula.

Razvod nakon samo 72 dana

Obično par barem nekoliko godina provede u braku nakon izgovaranja sudbonosnog “da”, ali to nije bio slučaj s Kim Kardašijan. Nakon što je Kim zaradila milione venčanjem za košarkaša Krisa Hamfriza, javnost je bila zgrožena kad su njih dvoje odlučili da se razvedu nakon samo 72 dana braka. Javnost je rijaliti zvezdu optužila da su se venčali samo zbog novca i pažnje i da su ismejali pojam bračne zajednice.

Dobra devojka ukrala tuđeg supruga

Ališa Kiz je stekla ugled kao talentovana pevačica i njeni obožavaoci su bili šokirani kad je u javnost izašlo da je “ukrala” muža drugoj ženi. Ališa i Sviz Bic tvrdili su da je njegov brak bio gotov i pre toga, ali ostavljena supruga je tvrdila drugačije.

Razvod Breda Pita i Dženifer Aniston zbog Anđeline Džoli

Dženifer Aniston i Bred Pit venčali su se 2000. godine, a slavni par se razveo pet godina kasnije nakon što je Bred upoznao Andželinu Žoli na snimanju filma “Gospodin i gospođa Smit” 2005. godine. Iako je Aniston krenula dalje sa svojim životom i karijerom, brojni magazini još uvek zarađuju novac povezujući Dženifer s njenim bivšim i Anđelinom.

Veza Vudija Alena i Sun-Ji

Tokom veze Mie Farou i reditelja Vudija Alena, on se ponašao kao da je otac njenoj deci. Par je raskinuo vezu 1992. godine nakon što je Mia našla dokaze da je njen partner imao vezu s njenom usvojenom ćerkom Sun-Ji. Ovaj skandal je šokirao javnost, a o njemu tokom godina nije prestalo da se piše, jer s vremena na vreme u javnost procure neki novi detalji.keis