NASTAVAK KOJI SE DUGO ČEKAO: Od 18. decembra druga sezona serije “UBICE MOG OCA”, ali ne na RTS-u!

Ubice moga oca
youtube/printscreen

Najpopularnije svetske serije, kao što su "Game of Thrones", "Narcos" ili "House of Cards" premijerno se prikazuju na kablovskim kanalima ili platformama na kojima beleže kontinuirano rastuće rejtinge i probijaju sve poznate granice gledanosti televizijskog programa.

 

Taj trend stigao je i u naš region. United Media (SK, N1, Grand, Cinemania, Fight Channel, iDJ, Lov i ribolov) pokreće novi TOP kanal, koji će godišnje emitovati dve do tri premijerne visokobudžetne domaće serije, kao i originalni zabavni program domaće produkcije (dnevni kviz, kulinarski šou itd.) i najgledanije svetske serije.

TOP kanal ulazi na velika vrata emitovanjem druge sezone serije koja je tokom prošle godine oborila sve rekorde gledanosti u Srbiji – “Ubice mog oca”, sa prvom epizodom koja će se emitovati 18. decembra.

Pored “Ubica mog oca”, gledaoci će moći da prate i hit serije kao štu su “Homeland”, “Sons of Anarchy”, “Državni posao”, “Odmori se, zaslužio si”, “Bron”, “Gomorrah”, “Hell on wheels” i mnoga druga iznenađenja.

TOP kanal biće emitovan u četiri zemlje regiona: u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji, za početak na SBB-u, Telemachu, Total TV-u i D3i. Dok se kanali ovog tipa u svetu dodatno naplaćuju, platforme na kojima će da krene su omogućile da se TOP kanal nađe već u osnovnoj ponudi.