NASTAVAK KULTNE SERIJE? Glumice objavile fotografiju koja daje jasan odgovor na ovo pitanje (FOTO)

Kortni Koks je proslavila svoj 55. rođendan u društvu svojih prijateljica i koleginica iz serije “Pijatelji“ Lise Kudrou i Dženifer Aniston.

Prijatelji
Youtube/screenshot

Glumica je objavila fotografiju na kojoj su se našle tri velike zvezde poznate serije. U sredini se našla slavljenica koja je tumačila ulogu Monike, sa leve strane je Lisa koju znamo kao Fibi, a sa desne Dženifer koja se prosavila ulogom Rejčel.

Koliko sreće imam da proslavim rođendan sa njih dve? Mnogo vas volim, devojke – napisala je Kortni uz rođendansku fotografiju.

Selma Bler, Kornina poznata prijateljica, čestitala joj je uz šalu: „Aaa tu ste! Srećan rođendan, anđeosko lice“.

Mesec maj bio je u znaku “Prijatelja“ jer su proslavljali 15 godina od završetka serije, a Kortnina objava ne pomaže u suzbijanju čežnje za ponovnim okupljanjem nezaboravne ekipe.

View this post on Instagram

How lucky am I to celebrate my birthday with these two??? I love you girls. So much ♥️

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Marta Kaufman je nedavno ućutkla sve tračeve o snimanju nastavka, rekavši da bi tako nešto moglo da razočara fanove, tako da je ova fotografija tri glumice verovatno jedino okupljanje “Prijatelja“ koje ćemo videti, pošto i ostatak glumačke ekipe negira planove za nastavak serije.

Početkom meseca Dženifer Aniston je napravila zbrku kad je nagovestila da će se uskoro sastati sa Kortni, Lisom, Met Leblankom, Dejvidom Švimerom i Metjuom Perijem.

Pa ’ne’ me nikuda ne bi dovelo, ni ’možda’ me nigde ne bi dovelo. Pa sam pomislila da probam sa ’da’. Da vidim šta će biti. Izvinite! – izjavila je za britanski “Metro”

Potom je izjavila da trenutno nema planova za ponovno okupljanje, ali je dodala da je sve moguće: “Pojma nemam. Još nema planova za budućnost“.

View this post on Instagram

Happy #InternationalWomensDay!

A post shared by Friends (@friends) on