NASTAVLJA DA ŠOKIRA: Nakon fotografije na kojoj se ljubi sa devojkom, glumica priznala istinu o svojoj seksualnosti

Poznato je da glumica Bela Torn otvoreno govori o svojoj seksualnosti, ali je sada priznala da je panseksualka, tačnije da je privlače osobe bez obzira na njihov pol ili rodni identitet.

bela torn
wikipedia.org

Glumica je ranije javno rekla da je privlače i muškarci i žene, da je biseksualka, ali je sada shvatila da je panseksualka.

Nedavno sam shvatila da sam ustvari panseksualka, a da to nisam znala. Neko mi je detaljno objasnio šta je to i ja sam panseksualka – izjavila je glumica.

Jednostavno u ovom stanju volim sva ljudska bića. Sviđa vam se ono šta vam se sviđa. Ne mora to da bude muškarac, ne mora da bude ni žena. Ustvari, samo volite nečije biće i nečiju ličnost – rekla je Torn.

View this post on Instagram

Come get some hugs and loves from me today NYC HELLO ❤️❤️❤️❤️ 7PM at Barnes & Noble Union Square 33 E 17th st

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Volim seksi muškarce, ali i seksi žene. Volim seksi generalno – istakla je ova panseksualka.

Glumica je ranije, nakon što je na društvenim mrežama osvanula njena fotografija na kojoj se ljubi sa devojkom, priznala da je podjednako zanimaju žene, kao i muškarci.

View this post on Instagram

I swear, I wear his clothes better than him 😉 ? couples goals for @vanityfairitalia

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Iako mnogi povezuju biseksualnost i panseksualnost, razlika je u tome što biseksualnost podrazumeva privlačnost prema oba pola, muškom i ženskom, dok panseksualnost uključuje privlačnost prema drugima koja nije ograničena polom ili rodnim identitetom.

Glumica je o seksualnosti pisala i u svojoj novoj knjizi “The Life of a Wannabe Mogul: Mental Disarray”. U knjizi Torn govori o osudama javnosti i zlostavljanjima koja je morala da trpi zbog bolovanja od disleksije, kao i borbi sa depresijom.