NASTAVLJA KARIJERU BEZ SRĐANA! Otkriveno sa kim će Jovana voditi novi JUTARNJI PROGRAM

Jovana Joksimović 30. novembra počinje da vodi jutarnji program na televiziji "K1", a kako "Blic" saznaje pored nje emisiju će voditi i Manja Grčić.

Jovana i Srđan
Instagram.com/jovanamac

Jovana Joksimović uveliko se priprema za jutarnji program koji startuje 30. novembra, i emitovaće se pet dana u nedelji, a u studiju će se smenjivati ona i Manja.

Naime, kako saznaje Blic, Jovana će biti domaćica jutarnjeg programa tri ili četiri dana nedeljno, dok će jedan ili dva dana u nedelji gledaoce pozdravljati Manja Grčić.

Manja Grčić ima više od 15 godina iskustva u medijskoj industriji, diplomirala je novinarstvo na prestižnom fakultetu žurnalistike u Engleskoj, a novinarsku karijeru započela je na BBC-ju.

Radila je na B92, Fox televiziji, a 2008. godine svoju karijeru nastavila je u Sloveniji. Tamo je bila na poziciji direktora nacionalne televizije TV3 Slovenia. Potom se vratila u Srbiju i od 2011. do 2013. godine je bila generalna direktorka B92, nakon čega se priključuje Antena Grupi. Tamo je do sredine 2019. godine radila na poziciji direktora korporativnih i regulatornih poslova.

Nakon Antena Grupe, Manja Grčić prelazi na televiziju K1, koja je u vlasništvu kantautora Željka Joksimovića, supruga Jovane Joksimović.

SVI DETALJI SUKOBA IZMEĐU KUMOVA: Mediji bruje – JOVANA “ZAVRNULA” SRĐANA i za pare i za posaoloading...