NASTAVLJA SE AGONIJA TANJE SAVIĆ: U potresnoj objavi progovorila o sinovima koje nije videla skoro godinu dana (FOTO)

Tanja Savić već mesecima vodi bitku za svoje sinove Đorđa i Maksima, koje je odveo njen suprug Dušan Jovančević bez njenog znanja u Australiju.

instagram/tanja_savic_private

Pevačica već devet meseci prolazi kroz pravi pakao, s obzirom na to da sinove nije videla od marta meseca prošle godine, te je zbog toga odlučila da tuži muža.

Danas je pevačica objavila fotografiju svojih sinova, a opis je raznežio njene pratioce na Instagramu.

Instagram prinscreen/tanja_savic_private

– Moja dva anđela. Ovde sam ih ja fotografisala. Fotografija je od pre dve godine. Zlatna obala i neka bolja vremena. Kao da sam osećala da će nas razdvojiti i činila sam sve da to sprečim. Često sam, vapeći za pravdom, ostajala bez odgovora. Toliko sam puta zvala policiju, ali se niko nije javio. Ali svakom je svoja muka najteža. Ne proživljavaju svi ovo, ima i gore. Ne znam šta je to. Možda nas to Bog iskušava… da budemo jači…da konačno spoznamo sebe. Da zavirimo što dublje u svoje srce… i da ga pitamo šta je to što ono želi? Da li je mnogo stvari bilo na njegovu štetu? Da li su se mnogi ogrešili o njega? Neka ih… Neka im Bog sudi… On ne kažnjava, On samo postavi stvari na svoje mesto… Jer ja ne znam šta si radio i govorio meni iza leđa, ali On zna. Oprostite na ovolikom pisanju, živ sam čovek, imam prava na to. Al me uhvati neka tuga – napisala je Tanja Savić.