NATAŠA BEKVALAC ŠOKIRALA SVE: Na rođendansku čestitku sestre javno ODGOVORILA PSOVKOM (FOTO)

Nataša Bekvalac, umesto godišnjice braka, danas slavi svoj rođendan u društvu ćerkica Hane i Katje, i najbliže porodice.

Nataša Bekvalac
Instagram/bekvalceva

Iako je iza nje burna godina, Bekvalčeva je uz pomoć porodice uspela da prebrodi težak period, a najveću podršku pružile su joj sestre, sa kojima je i te kako bliska.

Najmlađa Kristina uputila je Nataši veoma emotivnu rođendansku čestitku.

– Nale moja… Želim ti da sve ružne događaje, ljude, situacije ostaviš iza sebe… Zakoračiš jača, lepša, iskusnija, bolja u novu etapu života i nađeš svoju sreću i mir zauvek… ili nemir. Toliko lepih stvari smo doživele zajedno… i ružnih… ali zajedno… Ne mogu da zamislim svoj život bez tebe i naših zajedničkih gluposti, budalaština, smeha, suza, veselja… – napisala je Kristina pa se malo i našalila:

View this post on Instagram

Nale moja…❤️Zelim ti da sve ruzne dogadjaje,ljude,situacije ostavis iza sebe…🤡Zakoracis jaca,lepsa,iskusnija,bolja u novu etapu zivota i nadjes svoju srecu i mir zauvek…ili nemir😂😂😂Toliko lepih stvari smo dozivele zajedno…i ruznih…ali zajedno…💪Ne mogu da zamislim svoj zivot bez tebe i nasih zajednickih gluposti,budalastina,smeha,suza,veselja…🤠Zelim ti da kada budemo babe(izoperisane i dobrodrzece)😂😂😂sedimoi umiremo od smeha i prepricavamo ceo svoj zivot sa osmehom i radoscu,da prenesemo na nasu decu sestrinsku ljubav koju imamo sve tri,zelim ti da nikada ne izgubis cistu,dobru i naivnu dusu koju imas…Imam jos dosta zelja za tebe…ali sam se malo sada vec umorila😂😂😂Zelim ti da ostanes takva kakva si,jer si ti najbolja sestra na celom svetu🍒🍒🍒Voli te tvoja Kika🍓SRECAN RODJOS🎈🎁🎉🎂 @bekvalceva

A post shared by Kristina Bekvalac (@kristinabekvalac) on

– Želim ti da kada budemo babe (izoperisane i dobrodržeće) sedimo i umiremo od smeha i prepričavamo ceo svoj život sa osmehom i radošću, da prenesemo na našu decu sestrinsku ljubav koju imamo sve tri, želim ti da nikada ne izgubiš čistu, dobru i naivnu dušu koju imaš… Imam još dosta želja za tebe, ali sam se malo sada već umorila. Želim ti da ostaneš takva kakva si, jer si ti najbolja sestra na celom svetu! Voli te tvoja Kika! Srećan rođos!

Kristina je, po svemu sudeći, uspela da oraspoloži stariju sestru, koja joj je kratko odgovorila:

– Idi u ku**c budaletino poremećena!

Instagram


loading...