Momci se zaljubljuju tek kada su udaljeni od vas, a kada mu kažete ovu reč on će početi da trči za vama. Ovako ćete naterati čak i bivšeg da vam se vrati!

 

Sačuvajte svoj dah, jer vam je potrebna samo jedna reč zbog koje će se on posvetiti samo vam. Ako ste ikada bili s muškarcem koji vam je govorio da nije spreman za ozbiljnu vezu, onda znate koliko je to frustrirajuće.

Posvećujete vreme i osećanja tom muškarcu, a potom čujete da planira da prekine vezu s vama. Naravno da vas to tera da imate loše mišljenje o čitavom muškom rodu.

Ali pre nego što doe do raskida, pokušajte da iskoristite ovu čarobnu reč. Možda ste u iskušenju da se raspravljate s njim i da mu objasnite kako su razlozi zbog kojih nije spreman za ozbiljnu vezu besmisleni. Nemojte to da radite.

Svađanje i objašnjavanje pretvara vas u njegovu mamu. Muškarci ne osećaju strast prema svojim majkama.

Ovo je način na koji ćete nateratu svog bivšeg partnera da vam se vrati. 

Kad god čujete izgovor koji zvuči kao potpuna besmislica, kažite čarobnu reč – Razumem.

I ne govorite ništa drugo.

 

Nakon pauze, on će navesti još trivijalnih razloga koji će vas razbesniti i naterati na svađu.

Opet, umesto da zagrizete, recite – Razumem.

To će njega dovesti do jednog jednostavnog zaključka – Ona me razume.

Ne morate da se slažete s njim, ali kada kažete “Razumem”, vi priznajete njegovo pravo na tu odluku.

U tom trenutku, on vam može ponuditi neki za vas manje odgovarajući dogovor. Na primer – Još uvek možemo da se družimo.

U tom trenutku, recite – Cenim to što još uvek želiš da se družiš sa mnom. Ali, nije mi to prijatno. Volim te, ali ne više od sebe.

On će otići, ne znajući šta bi rekao. To nije problem, jer se muškarci zaljubljuju tek kada su udaljeni od vas. Oduprite se porivu da ga pozovete i šaljete SMS poruke, dopustite da dođe k vama.

Ako imate strpljenja da čekate dok on ne dopre do vas, onda sledeći put kada ga čujete, on će biti spreman da bude s vama, jer je to njegova ideja. Ako ne, onda on nije vaš muškarac.