NAUČITE DA PREPOZNATE: Ovo je trenutak koji označava KRAJ SVAKE VEZE!

ljubav
Pixabay.com

Keri Egan, novinarka Njujork tajmsa, kaže da je veza okončana onog trenutka kada partneri izgube volju da saznaju nove stvari jedno o drugom.

 

Egan navodi da to najbolje ilustruje primer iz njenog života, kada je na medenom mesecu otkrila da se njen suprug napio sa prijateljima na momačkoj večeri, potukao sa drugom grupom muškaraca i svi završili u policiji.

Moj brak je bio zasnovan na laži! – pomislila je.

Ipak, Egan je ubrzo shvatila da niko od nas ne zna sve o svom partneru kada stupa u brak, a tada se nametnuo jedan sasvim logičan zaključak.

Brak traje dok god osoba kojoj ste se zavetovali na vernost za vas ostaje misterija. Uvek će biti stvari koje ne znate jedno o drugom – piše novinarka.

Ukoliko jednog dana shvatite da više niste znatiželjni, a problemi u vezi postaju sve veći, u tom trenutku najverovatnije ćete odlučiti da okončate vezu. Jer, upravo na tome se zasniva zaljubljenost. Svaki novi sloj voljene osobe do kojeg dopirete vas sve više oduševljava, i uvek tražite još. Ljubav ne ubijaju ni bes, ni smanjen intenzitet emocija, već odsustvo želje za saznanjem novih stvari o partneru – dodaje Egan.

Novinarka kaže da svog muža ne razume ni danas.